tiistai 29. syyskuuta 2009

Ritornata

Täällä taas. Cappuccinolla Väinämöisen soittaessa kannelta. Italialainen ja suomalainen sulassa sovussa. Lento meni loistavasti. Säästin siis useita satoja euroja, kun EN lentänyt Finnairilla vaan Blue 1:lla. Suosittelen vilpittömästi. Toisaalta onni, että Elena oli Kaunottaren (autoni) kanssa vastassa. Muuten olisin joutunut kävelemään muutamia kymmeniä kilometriä moottoritietä kotiin kaikkien pakaasien kanssa. Olisi ainaskin ollut eväitä laukut täynnä! Täällä on KESÄ! Eilen tuli ihan hiki, kun kävin naapurikylässä lataamassa aikaa tähän läppärimollukaan. Minulla oli ihan liian paljon vaatteita päällä. Vastaan tuli kesähepenisiä ihmisiä. Piti istua syömään lounaspizzapala (1,20 e) ja juomaan cappuccinoa (1 e). Juoman hinta oli noussut 10 senttiä. Pääskyset ovat vahinko kyllä pakanneet muksunsa ja laukkunsa ja matkanneet Afrikkaan. Varpuset pitävät huolta, että kuulee lintujen ääniä. Viinirypäleiden korjuu ja jatkojalostaminen on alkanut. Tuossa alakerrassa pari asuntoa kauempana on kylän oma viinitehdas. Laitan siitä eilen ottamiani kuvia hieman myöhemmin, sillä tämä yhteys on niin h-i-d-a-s, että useiden kuvien lataaminen samaan postiin vie aikaa. Eilen illalla tämä hamsteri pääsi taas vauhtiin. Arvatkaapas miten? Elena ei saa paljastaa. Arvailla kyllä. Sinulla kun on aikas vilkas mielikuvitus.

12 kommenttia:

 1. Ihanaa oleskelua vuoristomajalla!!

  Suosittelen pienentämään kuvakokoa paljon pienemmäksi jollain kuvienkäsittelyohjelmalla niin saat ladattua sadasti nopeammin kuvat bloggeriin. Mä lataan kaikki 400x600 kokoisina.

  VastaaPoista
 2. Mukavaa, etta matka meni hyvin,nautiskele kesasta, joka vain jatkuu....

  Mizyenan kayttama kuvakoko on sama kuin itsellani mutta yhteyksien ollessa tosi hitaat kuten viime paivina, lataaminen on tuskaa eli kestaa...

  Olet aloittanut viiniharrastuksen? Keraat pulloja talvisailoon suoraan tehtaalta. Luulisin ja veikkaan kuitenkin etta keraat nimia yhdelle F1-tyypille...

  VastaaPoista
 3. Ai olet jo siellä! Kiva että löytyi hyvä matka ja perilletulokin meni hyvin. Jännää sitten kuulla minkälaiseen vauhtiin olet päässyt;arvata en osaa.....

  VastaaPoista
 4. Heipähei melkein-Keuruulta eli Jyväskylästä! Mukava kuulla että olet linjoilla taas :) Täällä vaan vauvaa hoidellaan...:)

  VastaaPoista
 5. Epareilua, mutta tottelen talla kertaa. Muuten voisin jaada herkuista paitsi.

  VastaaPoista
 6. Terveiset syksyisestä Suomesta! Tuolla ulkona tulee ja sataa, joten olen ihan vähän vaan katellinen sinulle Italian kesäsään johdosta.

  Hamstraaminen käynnissä? Ei kai vaan nappeja?;DDD

  VastaaPoista
 7. Mukavaa, että olet turvallisesti perillä. Ja olet ehtinyt jo ulkoiluttamaan hienoa laukkuasikin. Tuota hamstrauksesi kohdetta en lähde arvailemaan, sillä se voi olla ihan mitä tahansa...

  VastaaPoista
 8. Mizyena: Kiitos toivotuksesta! Tuo kuvakoko voisi vähän auttaa, mutta tässä kylässä yleensäkin yhteydet ovat hitaita: koneen avaaminen, blogin avaaminen ja uuden postauksen tekeminen vie täällä paljon enemmän aikaa kuin Suomessa. Harmittaa sikäli, koska en ehdi lukea blogeja niin paljon kuin haluaisin ja kommentointi jää tosi vähiin.

  Pikkujutut: Nautin, nautin! Viininharrastuksen olen aloittanut jo Keuruulla. Siellä olen kuulunut viinikerhoon jo useamman vuoden. Täällä en ole vielä kylän rinkiin mennyt/päässyt. Tyydyn ihan helpolla kauppojen antiin. Ja kyllä minä voisin aivan hyvin alkaa kerätä Kimille nimiä, MUTTA otsikolla 'Äkkiä pois Ferrarilta!'. Olen edelleen sitä mieltä, että hän on paras nykyisistä kuskeista, mutta itse talli on ihan tyhmä.

  Yaelian: Matka meni ihan hyvin, PAITSI se, että minulla oli väärät kengät. Elenahan uhkasi minua hoitoon menolla, jos tulisin härpäkkätehtaan työtakissa, joten minä laitoin itseni tyylikkääksi ihan kenkiä myöten, musta korkokengät. Voit kuvitella, mitä jalat ajattelivat, kun olivat pari kuukautta saaneet olla lenkkareissa tai kumppareissa!

  Maahiska: Pusuja, pusuja vauvalle ja haleha mummelille ja muille.

  Elena: Kiltti tyttö! Tänä iltana saat jotain palkaksi.

  Villa Lankala: Loppuviikoksi on luvattu EHKÄ sateita ja ukkosia. Ei haittaa, sillä tänäänkin iltapäivän alussa oli ihan hiki. Ai vai nappeja! Joo, heti kun vaan nään jossain.

  Pikkusiskoja: Laukkua oli ilo ulkoiluttaa. Sain Marimekoltakin vastapalautetta antamaani kehuihin ao kankaasta. Oikeassa olet: minä nyt voin hamstrata ihan mitä vain. Olen yhtä arvaamaton kuin sinä! Jokos olet tehnyt pitsikukan tai venytellyt hanuria? odotan mielenkiinnolla semmoista postausta.

  VastaaPoista
 9. Terveppä terve! Oikeaan aikaan sitten lähdit, tänne luvattiin LUMISADETTA huomiseksi. Tietenkin sulla on nyt niitä viinirypäleitä hamstrattuna ja viinit käymässä vuoristomajalla.

  VastaaPoista
 10. Oivoi, aitoa italialaista cappuccinoa ja aurinkoa :)

  Odotan innolla mitä hamsterinposkista löytyy...

  VastaaPoista
 11. Onnellista eloa sinne, hamsteri! :)

  VastaaPoista
 12. Minäkin veikkaan viiniä. Pitäähän kaikelle sille Suomesta hamstratulle muonalle jotain suunkostutustakin saada.:)

  VastaaPoista