maanantai 31. elokuuta 2009

Kimille

Kimi on Kimi. Tiukan paikan tullen. Olenkohan minä siinä vähemmistössä, jonka mielestä Kimi on paras F 1-kuskeista. Jos auto olisi hanskassa ja talli tukisi kuskiaan täysillä, eilisen kaltaisia ajoja nähtäisiin useammin. Auguri! Mihinkähän talliin häntä tällä kertaa ollaan viemässä? Numeroarvoitus: Mihin liittyy luvut 46,00 ja 33,78?

13 kommenttia:

 1. No kun kimikimi-tematiikassa ollaan niin kierrosaikoja?

  VastaaPoista
 2. Lentolipun hinta + verot?

  Ajoista en tieda, mutta kun selasin edellisia postauksia, niin tuli mieleen, etta sinne varuskuntaanko sienia keraat? Maarista paatellen.

  VastaaPoista
 3. Onkos se Kimi joku rallikuski :D lol

  Ei oikein formulat kiinnosta.

  Mukavaa uutta viikkoa. Huomasin juuri MaaMaan blogista, että on taas maanantai. Tuppaa olemaan lomalaisella päivät ihan sekaisin.

  VastaaPoista
 4. Luvut liittyvät varmasti sieniin. Olet kerännyt 46.00 tonnia mustia torvisieniä ja "vain" 33,78 tonnia kanttarelleja.

  Ja hyvä että Kimillä on yksi innokas kannattaja täällä suomessa ;)

  VastaaPoista
 5. Luvut liittyvät joihinkin kierrosaikoihin?

  VastaaPoista
 6. Kaikille: Yksi teistä osui ihan nappiin. Elenalla kotikenttäetu. Lentolipun hintahan siinä verot erotettuna. Siis menolippu Helsinki-Rooma, Blue 1, yhteensä 79,78 e. Ja vielä suora lento. Finnair pulittaisi samasta matkasta edelleen 998 e!!! Erotuksella voin lennellä edestakaisin tankkaamassa maarjoja ja sieniä aika monta kertaa.

  Ei siis formuloitten kierrosaikoja. Niistä minulla ei ole aavistustakaan. Ja jos (etäinen) serkkupoika Kimi ei olisi ajamassa, voisi olla, ettei kiinnostus olisi näin fanaattista. Toisaalta sukua tai ei, Kimi on just semmoinen sisupussi, jota kunnioitan. Kun vielä vähän opettelisi small talkia italiaksi poskipusuista puhumattakaan, ei häntä Ferrarilta pois oltaisi ajamassa. Toisaalta ajamaanhan hänet on palkattukin, ei hoitelemaan persoonakohtaista supliikkia. Kahden viikon kuluttua taas kannustan. Silloin ajot ovat Ferrarin maaperällä, Monzassa. Info päättyi tältä erää tähän.

  VastaaPoista
 7. Elenalle vielä: Joo, varuskuntaan päin on sopimus. Mutta ne on niitä puolustusvoimallisia salaisuuksia! Niistä ei hiiskuta. Ei vaikka kidutettaisiin kaikenlaisia STOP-merkeillä.

  VastaaPoista
 8. Tea taalta etela Italiasta! Piti vaan sanoa et kimi faneja on enemmankin! Fanitin hakkistakin aikoinaan, ja voitte vaan kuvitella mita on olla macLarenin puolella Ferrari maassa. Ja kimi on paljon parempi kun mika aikoinaan... on sitapaitsi fiksu mies. Ihailen hanessa juuri niita asioita mita taalla ei ymmarreta: Kimi ei turhaa puhu, ja kun puhuu sanoo vain asiaa. Itse saan paan kipeksi esim Massasta, jolla on koko ajan suu auki ,mutta ei mitaan oikeastaan sano! Ja jos kimi toppaa myontaa han toppayksen, kun taas Schumi loysi aina jonkun muun syyllisen. Sen lisaksi ainakin puolet Schumin maailmanmestaruuksista oli Ross Brawnin ansiota, joka oli silloin ferrarin varikolla taktikoimassa... Schumihan ohitti enimmakseen varikolla, kun taas ,seka Mika ,etta Kimi ovat tehneet ihan mielettomia ohituksia uransa aikana!
  Tasta aiheesta voisin jatkaa enemmankin, mutta... annetaan olla. Minua tidella harmittaa ,etta Suomessa eivat kannusta Kimia... meidan kun pitaisi olla ylpeita hanesta, mutta tunnetusti olemme kateellisia...

  Mita lentolippuihin tulee... palasin juuri Suomesta... liput Finnairilla meno/paluu 208 euroa... sama matka Blue1'lla oli lippuja ostaessani yli 300 euroa! Sama asia jouluna... etta ei se aina niinkaan ole... riippuu paivista ja tarjouksista. Ostin siis heinakuun liput toukokuussa...

  VastaaPoista
 9. Tea: Hienoa, että ajattelet Kimistä/Massasta/Schumista noin! Suomalaiset kuin myös italialaiset kannustavat yleensä vain voittajia. Minulle tämä on ihan kansallisuus/sukulaisuuskysymys. Kahden viikon päästä taas peukut ja isovarpaat pystyssä!

  Finnairin menolippu on edelleen tuo lähes tonni! Viime vuodenvaihteessa vielä n 140 e. Edestakaislippuja saa kyllä halvemmalla, varsinkin ihan lähilennoille, mutta kun minä tarvitsen vain menolipun! Tietysti voisin ostaa menopaluun ja jättää paluun käyttämättä, mutta miksi varten, jos saan muualta halvalla pelkän menon? On totta, että tarjouksilla minäkin pelaan, koska voin ajoittaa lentoni miten vain.

  VastaaPoista
 10. Tuossa Formulassa oon huono, kun niin vähän seuraan. Halpoja lentolippuja en ole onnistunut ikinä saamaan minnekään, halpojen lentojen aikataulut eivät ole sopineet omaan ohjelmaani.

  VastaaPoista
 11. Isäni, fanaattinen penkkiurheilija, ei suostunut katsomaan vormuloita! 'Ilmansaastuttajia!!!' Minä, en ollenkaan fanaattinen penkkiurheilija, katson vormuloita aina kun on mahdollista. Vaikka olenkin luonnon ystävä. Kiemuraista.
  Se tässä eläkeläisenä on mukava, kun voi (yleensä) matkustaa milloin parhaimmat liput saa. Ihmetyttää kyllä, että esim Roomaan (Helsingistä) lentelee halvemmalla kuin Jyväskylästä Helsinkiin. Tai kun tekee netistä haun Helsinki-Rooma vastaukseksi saa yli 100 eri hintaista tarjousta! Suoria ja välilaskullisia lentoja. Valinnan varaa siis on, ja minä valitsen minun kukkarolle sipivimman.

  VastaaPoista
 12. kuten sanoin, Rooma-Hel-Rooma maksoi kesalla 208 euroa... Brindisi-Rooma-Brindisi maksoi jotain 240 euroa!!! Seka Alitalia etta Airone, ja muut ei sita valia saa lentaa!!! Aivan typeraa, ja kun kohtelukin on mita on koneessa, niin suoraan sanoen suututti!

  VastaaPoista
 13. Tea: Finnair ei suosi enää minun kaltaistani pitkänajan yhteen suuntaan -suunnittelijaa. Ilmankos sitten lähilennot pitää myydä halvalla. Mutta vain edestakaiset matkat. Taitaa koko firma olla kaaoksessa. Minulla on Finnairilla ystävä töissä, joten on jotain sisäpiiritietoa. Suren, sillä entinen Finnair kesti kyllä minkälaisen vertailun tahansa. Taitaa lentoyhtiöllä kuin lentoyhtiöllä olla hymyt hyytymässä.

  VastaaPoista