torstai 23. huhtikuuta 2009

Kolme aamua

Tänä aamuna klo 05.00 oli jo näin valoisaa. Heräsin ja olin tikkana pystyssä. Tästä aamut vain pitenevät. Suomen kevät on kaunis - jo aamulla aikaisin. This morning at 5 AM. The sun is rising. The spring in Finland is just beautiful, worth of waking up early.
Aamu viikko sitten. Satoi lapasen kokoisia valkoisia, märkiä, kylmiä klönttejä.
A morning a week ago. It was snowing.
Ja lopuksi pientä niskajumppaa, koska kuva on nurinpäin. Vuoristomajalla tarvitaan suomalaisia räsymattoja. Märkää nysväämistä. Nyt ovat puhtaita. Valmiina matkaan.
And finally some neck gymnastics, because the picture is upside down. In Italy I need some carpets. They are clean now. Ready to take off.

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa tanne vahalumiseen maahan. Paaskysia on ollut jo kuukauden verran, kaki kukkuu ja parhaillaan kukkivat valkoiset robiniat, joiden tuoksu on huumaava.

    Tuo matto on ihana. Tuommoisia haluaisin joka huoneeseen.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos! Tiistaina voin jo juoda aamukahvit vuoristomajan parvekkeella ja ihailla maisemia. Ja vastavuoroisesti Tervetuloa tänne vähälumiseen maahan. Täällä sitä vielä lauantaina on. Suksetkin on huollettu. Voithan jostain semmoisen läntin löytää, jossa voit ainaskin toisella suksella seisoa!

    Matoista vedetään pitkää tikkua. Sitä paitsi sukulaisilla voisi olla varastossa ylimääräisiä yksilöitä. Rohkeasti vain kyselemään. Lissu

    VastaaPoista