torstai 9. huhtikuuta 2009

Käsityömessut 2

Ja elämä jatkuu... And life goes on... Kyselin edellisessä postauksessa tämän vempeleen nimeä ja tieto tuli naapurista. Kiitos. Kipukoukkuhan se! www.kipukoukku.info Kun moiseen seuraavan kerran törmään, tahdon ehdottomasti kokeilla. Tuolla nettisivulla löytyvät kaikki tulevat messut. Tarkistan ma. Last time I asked about the name of this Thing, and my neighbour knew it: Kipukoukku (Pain hook). www.kipukoukku.info Next time I see it, I will certainly try it. Näitä saippuoita hipeloin kauan. Lähinnä niiden esteettisyyden vuoksi. Lupasivat poistaa nopeasti ja tehokkaasti epämiellyttävät hajut käsistä, esim kala ja sipuli. No, jos ei niistä hajuista pidä, voi ostaa tuota terässaippuaa. www.miehinen.fi I touched these beautiful soaps for a while. If you don't like the smell of fish or onion in your hands, just buy there steel soaps. www.miehinen.fi Jos olisin ostanut jotain päällepantavaa, sen olisin tehnyt tällä kojulla. Kauniita viittoja ja kaunista palvelua. Ehdotonta ammattitaitoa ja asiakkaan palvelua. ritva.halonen@dnainternet.net If I had bought something to wear on, this would have been my choice: beautiful gowns and the most beautiful way to serve the customers . ritva.halonen@dnainternet.net
(Hups! Kuva heittänyt häränhyllyä!) Kiersin messuja siis kolme kokonaista tuntia. Liikaa kansaa minun mieleeni (esillepanijat tietysti ovat eri mieltä.) Paljon olisi ollut mukaan tahtovaa, mutta ostin vain neulahuovutuskirjan ja tämän, melkein tarpeettoman puisen virkkuukoukun. Ihan vain sen kauniin muodon vuoksi. Kädessä se ei ole kovin mukava. Parempi vanha alumiininen. Mutta jos haluaa lentokoneessa virkata, tämä on varalla.
Kaiken kiertämisen jälkeen tuli nälkä, mutta paviljonkiin kyhätty väliaikainen käytäväruokala ei houkutellut. Siis keskustan Rossoon. Lysähdin istumaan, vaikka ystävällinen tarjoilija totesi, että keittiössä olisi lähes tunnin jonotusaika. Ei hätää. Olihan minulla huovutuskirja ja kaikki ne käyntikortit, joista olen tässä blogissa esitellyt vain muutaman. (Sorry! The picture is up side down!) I was walking three hours in the exihibition halls. Too many people, I think. There was lots to buy, but I bought only a Needle felting book and this wooden crochet hook, mostly because of it's beautiful form. And if you want to crochet when flying, these hooks you can take into the cabin.
After three hours I was really hungry, but I didn't like the fast food restaurant of the place, so I went to the Rosso in the center of Jyväskylä. I sat down even if there was almost an hour's queue in the kichen. I had my new book and all the business cards to study.
Tykkään kukista. Koska tiuha matkustelu on nyt tuhonnut lähes kaikki ruukkukasvit kaikesta naapurin hyvästä hoidosta huolimatta (onkohan niillä ollut puutetta hiilidioksidista?), turvaudun leikkokukkiin. Eikä pääsiäinen ole pääsiäinen ilman narsisseja ja pajunkissoja!
I like the flowers. But because I travel so often, nearly every pot plants is dead, inspite of the good care of my neighbour. And Easter is not Easter without some daffodils and willow cats!

6 kommenttia:

 1. Mielenkiintoiset messut. Hyvaa paasiaista! Taalla tehdaan toita tavalliseen tapaan. Maanantaina sentaan paasee picnic:ille, jos saa sallii.

  VastaaPoista
 2. Harmi kun nuo käsityömessut meni jotenkin sivu suun ! Miten pääsikin unohtumaan.
  Meilläkin on kipukoukku, mutta vähän erimuotoinen kuin tuo kuvassa.
  Hyvää Pääsiäistä !
  -seija-

  VastaaPoista
 3. Puinen virkkuukoukku on ykkösväline lentomatkoilla.

  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 4. Minulla on puiset puikot lentoja varten. En tykkää. Ovat tahmaiset. No onneksi joku tykkäsi. Annoin pois. Tuo koukku on pyöreä, ei siis keskellä sitä lituskaa, josta saa otteen. En tykkää. Mutta se on kaunis katsella. Pidän itse. Siis koneessa en kudo enkä virkkaa. Taidan keskittyä vain seurusteluun vieruskavereiden kanssa, tai lukemiseen, tai nukkumiseen. Kesän paluulento on aamuyöstä, joten viimeinen vaihtoehto on todennäköisin.

  VastaaPoista
 5. Nyt keksin mita yolennoilla alan tehda kun en saa unta- virkkausta tai neulomista, siina laake. Nyt taytyy heti hankkia Suomesta puiset valineet kun sinne tulemme.

  minulla nimittain vasymys kerkeaa kadota kun olen saanut lapset nukahtamaan, ja sitten olen paa sekaisin loppumatkan.

  Oikein hyvaa ja rauhaisaa paasiaisen aikaa!

  VastaaPoista
 6. Kaikille: Aamulla herätessä kaunein lumisade aikoihin. Lunta tuli ja paljon. Sulaa varmaan iltaan mennessä ja vie mennessään vanhojakin lumia pois, niin kuin vanha kansa sanoi: Uusi lumi (keväällä) on vanhan surma. Pyörää ei kyllä tänään ulkoiluteta, eikä jään yli enää ole asiaa, joten askelmittariin tulisi taas askelia reippaasti, jos semmoinen olisi. Oikein rauhallista pääsiäistä ja Elenalle työn iloa! Maanantaina on varmaan hyvä rantakeli, siis picnickeli. Lissu

  VastaaPoista