tiistai 10. syyskuuta 2013

Onnea Kimi?

Alan ymmärtää... Kun on nyt seurannut kahta viimeistä osakilpailua ja kuunnellut F1-kisan kommentaattoreita ja katsellut Lotus-pomon esiintymistä, olen alkanut funtsia vähän aikaisempiakin ajoja. Ja KUN Kimi on joutunut maksamaan itse kisamatkansa ja hotellinsa yms ja kun Lotus ei ole pystynyt maksamaan sopimuksen mukaisia bonuksia KOKO vuonna, olen alkanut yhdistella erinäisiä ajatuksen pätkiä: Koska Kimi on ajanut hyviä harjoitusajoja, mutta aika-ajot ovat harvoin onnistuneet, onko joku ???? jossain ???? sabotoinut Kimin autoa aika-ajojen aikana, niin ettei bonuksia hänelle olisikaan tullut???? JOTEN jos ja kun huomenna ??? julkaistaan hänen paluunsa Ferrarille, liityn minäkin Kimin onnittelijoihin! Auguri, Kimi! Ja JOS Fernando jatkaa punaisen auton ratissa, on luvassa mahtavia ajoja. Tässä postauksessa ei muuta.

Edit: Ferrari on tänään - 11.09. - ilmoittanut, että Kimi Räikkönen on heidän uusi (vanha) kuljettajansa. Alonson kerrotaan sanoneen: Olen onnellinen saadessani ajaa hänen kanssaan.

2 kommenttia:

 1. Ihan ensimmäisenä ei tulisi mieleen, että sinä olisit formulafani, heh, heh...Mutta mukava kun on kiinnostunut asioista laidasta laitaan.
  Sienimetsää-marjametsää-lukemista-käsitöitä-askartelua-hyvää ruokaa-formulaa ja mitä vielä.
  -seija-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, sitähän tässä itsekin vähän ihmettelen! Tuota formulaa, nimittäin. Minä luonto-ihminen ihan henkeen ja vereen. Telkun unohdit. Sieltä tulee paljon mukavaa ajanvietettä ja jopa ihan opiksikin asti. Tänään esimerkiksi on Torinon ruokatorilta dokumentti ja Sisilian ruoka-kulttuurin toinen jakso. Suosittelen. Isä Matteo ilahdutti minua koko kesän, mutta keskiviikkona oli siitä viimeinen osa - toistaiseksi.

   Poista