maanantai 19. marraskuuta 2012

Reissuun

Perjantaina làhdettiin vuoristokylàstà hieman puolen pàivàn jàlkeen. Ensin paikallistietà, sitten yli, edelleen tulvivan Tiber-joen. Pieni (?) joenuoma oli levittàytynyt vajaan kilomertin levyiseksi vetiseksi mutapelloksi, jolle vain paikoittain lampaat pààsivàt laiduntamaan. Sitten moottoritietà  kohti Napolia. Moottitieltà kàànnyimme ajelemaan màntyjen reunustamaa Via Appiaa pitkin kohti pààmààràà, Gaetaa, joka sijaitsee Napolin ja Rooman puolivàlissà, reilun 200 kilometrin pààssà vuoristomajasta.


Tervetuloa Gaetaan. Ilta ehti tummua, kun asettauduimme erinomaiseen majapaikkaamme, B&B Il vecchio e il mareen, joka sijaitsee Gaetan vanhassa osassa, kartassa nàkyvàn vihreàn seudun ylàlaidassa.


Hyvin nukutun yòn jàlkeen aamupala maistui pienessà, kolmen huoneen huoneiston 'olohuoneessa'. Edessà kaunis pàivà tutustua itse Gaetaan. Jatkuu ... Continua ...

Edit: Edellisen postauksen arvontatulokset ovat sen kommenttilootassa, jossa myòs murisen Ferrarin kieroilusta.

12 kommenttia:

 1. Katselin tuota B&B:tä netistä, sehän on tosi kiva paikka ja laitan osoitteen muistiin.

  VastaaPoista
 2. Allu: Yritin laittaa tuon BB:n osoitteen tuohon postaukseen, mutta se ei onnistunut. Tuli vain joku Libero-osoite. Tàytyy tarkistaa asia. Mutta suosittelen paikkaa suuresti! Ehdoton. Hieman jo suunnittelin uutta reissua ensi toukokuussa. Miksi? Siità kerron sitten ruokaa-koskevassa postauksessa. Minun tàytyy kohta siirtyà lukemaan Vietnamin matkastanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, linkki ei toiminut, mutta löysin sen Googlen kautta.

   Poista
 3. Upeat kuvat täällä taas!
  Ja miten ihmeessä minulta meni arvonta ohi...pöh sanon minä...:))

  VastaaPoista
 4. Kaunis näköala tuolta majapaikasta ja muutenkin kai onnistunut reissu...

  VastaaPoista
 5. Irmastiina: Upeita kuvia tulossa lisàà! Minà jo vàhàn ihmettelinkin, kun nimeàsi ei arpalipuissa nàkynyt. No, seuraavalla kerralla.

  Yaelian: Gaeta on tutustumisen arvoinen paikka, ja tuo majapaikka on siellà MUST! Reissu oli erittàin onnistunut. Toivottavasti sinà olet turvassa.

  VastaaPoista
 6. Oi mikä maisema se sieltä ikkunan takaa paljastuukaan. Lisää kuvia odotellessa.

  VastaaPoista
 7. Mine: Gaetassa muistin usein sinun kuviasi. Minun kuvani kalpenevat niiden rinnalla, ei kohteiden vaan kameran ja sen kàyttàjàn vuoksi. Jàlkikasvu on usein kehottanut minua hankkimaan paremman kameran, mutta...

  VastaaPoista
 8. Hyvää reissuilua, maisemat näyttäviä.
  Kesä yksillä, onni kaikilla. Väänsin tuon noin päin, sillä siellä on kesä. Eipä talvelta kovin tunnu täälläkään.

  VastaaPoista
 9. Aimarii: Reissu hyvà, maisemat nàyttàvià (lisàà tulossa seuraavassa postauksessa). Sulla on kesà parhaillaan blogissasi!

  VastaaPoista
 10. Tämähän on jännitysnäytelmä, mitä seuraavaksi paljastuukaan.Ihana näköala teillä.

  VastaaPoista
 11. Lupaan myòs jànnitystà! Erilaista kuitenkin kuin siellà teillà. Nàkòaloja lòytyi joka làhtòòn.

  VastaaPoista