lauantai 12. lokakuuta 2024

Täydenkuun aikaan

Tänä aamuyönä kuvasin Hunter's Moonin, lokakuun täydenkuun. Ihan teki mieli mennä oikein ulos kuvaamaan, sillä kuunsilta teki maisemasta todella upean, mutta mukavuus voitti, ja hautauduin uudestaan peiton alle. Google kertoo nimestä lisää, jos kiinnostaa. Täyttä kuuta ihailen seuraavan kerran lämpimässä!

Mukaan otan tämän uusimman hankintani. Upea kirja vaikka kotisohvalla tutkittavaksi. Anna-Katri Räihä on nyt ensimmäisenä suomalaisena naisena käynyt kaikissa YK:n 193 maassa+ neljässä maassa, jotka eivät ole YK:n jäseniä, esim Palestiinassa. Ja ihan yksikseen.  Hän kertoo käyneensä Afganistanissa juuri ennen kuin amerikkalaiset lähtivät maasta.

Kirjassa on upeaa kuvausta kokemuksista ja paljon käytännöllisiä neuvoja. Pukin konttia varten kirjan ostin, mutta aion tutkia kirjan antia itsekin.

Kolmen viikon kuluttua istun junassa kohti lentokenttää. Siihen asti ehdin vielä ihailla syksyisiä näkymiä.

6 kommenttia:

  1. Pihan siivoamisen lomassa tulin kahville vähän levähtämään. Tosiaan eilen oli hieno kuu, satuin vilkaisemaan ikkunasta ja "sadonkorjuukuun" näin syyskuussa pellon yllä, näytti valtavan isolta. Dramaattiset nimet, suosikkini on Strawberry Moon, ihan vain nimen takia.

    Taidan olla vähän arka yksinmatkustaja, onnistun saamaan stalkerin yhtälailla Korso-Helsinki -junassa kuin Pariisin metrossa.
    helena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen aivan varma, että viihtyisit kirjan parissa kaiken siivouksenkin keskellä, turvallisesti ilman yhtään stalkeria.

      Poista
    2. Täytyypä lukea kirja :)

      Yleltä tulee muuten hieno Stanley Tuccin ruoka/matkaohjelma Italiasta.
      helena

      Poista
    3. Olen seurannut tuota Tuccin ohjelmaa Areenasta. Taattua tavaraa.

      Poista
  2. Sama kirja yöpöydällä, mut ei vielä yhtään menolippua odottamassa….
    Ihanaa Seikkailua sinulle! Kevääseen saakka lienee odoteltava seuraavaa seikkailua! Koskas teillä paluulippu?

    VastaaPoista