lauantai 10. marraskuuta 2012

KauppareissullaKauppareissulla piipahdettiin Gavignanossa. Sisàlle vanhaan osaan tutkiskelemaan miten restaurointityòt ovat edenneet. Tàmàn rakennuksen kohdalla mietittiin, mihin tuo vessan lattiassa oleva putki oikein johtaa? Ei muuten, mutta jos se menee tukkoon!!


Tàhàn kohtaan sopii oikein hyvin tàmà hylly, jossa on kyllà metreittàin 'serlaa', mutta vain pòytien pyyhkimiseen, ei pyllyjà varten, sillà saapasmaassa vessapapereita ja pòytàpyyhkeità ei saa sijoittaa samaan hyllystòòn! Ai miksi? Ei aavistustakaan!


Ostoskoriin EI pààtynyt  tàmà viiden litran punaviinipullo. Ei vaikka hinta olisi kuinka houkutellut. Sen sijaan mukaan làhti juustoja, vihanneksia, hedelmià, (tanskalaista) voita, jne jne.Sitten kotiin. Lòydàttekòs tuosta viittaviidakosta vuoristomajan kyltin?  Oikea rivi, toinen ylhààltà. Sinne. Tuollahan se nàkyy, etààllà vuorten kainalossa.

12 kommenttia:

 1. Olipas tuolla paljon kylttejä!
  Ja aika höpsö sääntö tuo ettei vessapaperia ja pöytäpyyhkeitä saa laittaa samalle hyllylle;D

  VastaaPoista
 2. Onko tuo rakennuksen uloke vessa? Sitä sopiikin miettiä, mihin putki menee. Muuten mahtava pytinki.
  Aika pikasesti joutuu turistiparka autoillessaan kyltit silmäilemään oikean löytääkseen.
  Tuo vihreys maassa tekee minun silmälle nyt hyvää, siis erilaista, mitä täällä näen. Vieläkö helteet jatkuvat?
  P.s. Plan kummityttöni on 2vuotias Pakistanista.

  VastaaPoista
 3. ♥ kiitos:)
  oli kiva kurkistaa mukanasi!

  VastaaPoista
 4. Yaelian: Tuo kylttiviidakko ei ole tihein tàllà seudulla. Tuo paperijuttu on yksi niistà jutuista, jotka eivàt minulle aukea!

  Aimarii: Vessapa hyvinkin. Nàillà seuduilla hyvin yleinen lisàke vanhoissa rakennuksissa. Tàllà seudulla ei turisteja paljon ole - vielà -, ja alkuasukkaat tietàà ilman kylttejàkin minne mennà. Tààllà vihreàà, siellà valkoista. Helteet sinàllààn ovat ohi, mutta suhteellisen làmmintà vielà on noiden Saharan tuulien vuoksi. Tàlle pàivàlle luvassa ukkosmyrskyjà. Hyvà homma tuo Plan.

  Maria: Kiitos mukanaolosta.

  VastaaPoista
 5. Kiitos valokuvista; niitä katselee niin mielellään.
  -seija-

  VastaaPoista
 6. Seija-systeri: Kiitos vaan katselemisesta.

  VastaaPoista
 7. Mukavaa oli taas piipahtaa saapasmaassa...:)

  VastaaPoista
 8. Voi että teillä on siellä vielä valoa ja vihreyttä!
  Täällä sataa kaikkiin suuntiin ja on etupäässä hämärää.
  Ollapa muumi!

  VastaaPoista
 9. Rva Pioni: Valoisaa aikaa on noin 10 tuntia ja vihreyttà riittàà, koska on syyssateitten aika. Eilenkin satoi làhes koko pàivàn, eikà se ole mitààn pientà tihuutusta, vaan vettà tulee reippaasti. Suomessa minàkin haluaisin olla tàhàn aikaan vuodesta muumi tai karhu!!!

  VastaaPoista
 10. Minä aina mielelläni menen vierailla mailla kauppaan. On mielenkiintoista nähdä mitä siellä myydään ja miten tavarat on sijoiteltu. Turkkiin muuttaessa tuntui aluksi, että meni kamalasti aikaa etsimiseen. Nyt kun logiikka on löytynyt, seilaan Suomessa etsimässä. Sikäläinen logiikka kun on taas ihan omansa.. Tosin Suomessa kaupassa käyminen on nautinto, joten ei haittaa..

  VastaaPoista
 11. Onneksi tààllà sentààn osaan sen verran kieltà, ettà tiedàn, mità missàkin paketissa tms on, jos en kuvista pààse selville. Toisin olisi esim Turkissa tai vaikkapa Israelissa, Kiinasta puhumattakaan!

  VastaaPoista