torstai 4. lokakuuta 2012

Pakettiin

Taidanpa minàkin alkaa paketoida! Otan mallia vuoristomajan kaupasta ja Cristoilta.

Ylimmàssà kuvassa kylàn kaupparakennus paketoitiin viime toukokuussa. Kun nyt palasin Suomesta, odottelin mielenkiinnolla, miten rakennus on restauroitu? Mitàs luulette? Ei mitenkààn. Paketti on vain purettu!! Syytà en ole vielà ehtinyt kysellà.

Kaksi muuta kuvaa ovat Wurthin Capenan kompleksin nykyisestà taidenàyttelystà, jossa sai nauttia upeaakin upeasta ympàristàtaiteesta. Cristo ja Jeanne Claude. Berliinin parlamenttitalo ja polkupyòrà paketoituina.

Tàmà nàyttelyn vieraskirjapòytàRUUVI olisi kyllà nyt tarpeen. Millà saada tàmà blogi toimiaan? Nyt en pysty vastaamaan teidàn kommentteihinne, en kommentoimaan itse, en omaan postaukseeni enkà teidàn blogeihinne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Paljon rumia sanoja). Yritin eilen jo tehdà uutta blogia, mutta kun tuli kohta, jossa minun piti antaa puhnumeroni, bloggeri ei hyvàksynyt suomalaista numeroani. Silloin tuli mieleen paketoida koko blogi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Minà niin mielellàni kommentoisin ja vastailisin, sillà mielestàni bloggaaminen on mukavinta silloin, jos vastailee ja saa vastauksia. Pystyn kyllà lukemaan blogejanne ja teidàn kommenttinne minun postuksiini, joten kyllà minà linjoilla olen.

17 kommenttia:

 1. No jopa on kumma! Minulla ei ole ollut bloggerin kanssa mitaan isompia ongelmia. Sanooko se sinulle mika on vikana?

  VastaaPoista
 2. Anu: Maailmassa on monta ihmeellistà asiaa... kuten tietotekniikka minulle. Nyt sain apua sen verran, ettà voin kommenttilootan kautta vastata sinulle(kin). Toivottavasti. Kone ei sano minulle, mikà on vikana. Yksi teoria minun pààssàni muhii. Josko en osaa pàivittàà naità koneita oikein. Ne kun ovat aina muutaman kuukauden kàyttàmàttà, koska minulla on kone sekà tààllà ettà Suomessa. Tàytyy kysyà Keuruulta, koneen myyjàltà, mità hàn ajattelee.

  VastaaPoista
 3. Elä lopeta!!!Tykkään niin näistä kuulumisistasi Lissu♥

  VastaaPoista
 4. Maria: Voi kiitos, Maria. Tààllà on jàlkikasvun kanssa kallistuttu siihen, ettà minun koneissa bloggerissa kinastelee kaksi versiota, se vanha, jolla olen aloittanut ja nyt usi, jossa on vaikka mità, esim ne sana-numerovahvistukset, jotka olen poistanut. Tàytyy yrittàà alkaa ajattelemaan kuin tàmà kone. Heh, heh!!!!

  VastaaPoista
 5. Kyllä ratkaisu löytyy ennemmin tai myöhemmin. Älä anna periksi. Älä rupea blogia paketoimaan, vaikka näyttää siellä olevankin paketoimisvimma.

  VastaaPoista
 6. No mina jo pelastyin! Nyt kun paasin tanne linjoille takaisin Lissuko on lahdossa pois!!! Minullakin uusi kone - Suominappaimisto kateissa. Koeta jaksaa, ikavahan taalla tulee ilman sinua!

  VastaaPoista
 7. Aimarii: Jospas bloggeri luuli, ettà minà olin jo lopettanut, kun pidin niin pitkàn tauon. Katsotaan nyt, miten kauan bloggeri toimii vanhalla tyylillà ja oikuttelematta.

  Ruostevilla: Mukava kuulla sinusta! Olen kaivannut blogiasi. Suomi-nàppàimistò on tàllàkin koneella korvattu muilla koneessa olevilla kirjaimilla. Onneksi tuo jàlkikasvu rohkaisee. Ilman hàntà olisin jo luovuttanut.

  VastaaPoista
 8. Voi harmi kun sulla riittää noita ongelmia bloggerin kanssa.Minulla ei pahemmin ole ollut minkäänlaisia ongelmia ja toivottavasti sinäkin saat selville,missä se syy on.

  VastaaPoista
 9. Minäkin olen päivittäin käynyt kurkkaamassa joko olet linjoilla. Hämmästyin kun huomasin että tämähän on jo toinen postauksesi.
  Mukava että kirjoittelet kuulumisia ja laittelet kuvia.
  -seija-

  VastaaPoista
 10. Piti vielä lisäämäni että en minä kyllä tuota paketoitua polkupyöräjuttua oikein ymmärrä. Siis taidetta ? Ettei meitä katsojia vaan pidettäis pilkkana ?
  -seija-

  VastaaPoista
 11. Yaelian: Luulisin vaikeuksien selviàvàn pikku hiljaaa. Mutta kyllà eilen tympi, ja tuli ajateltua rumia sanoja.

  Seija-systeri: Laitoinkin sulle just spostia, jotta tiedàt taas kuviakin tulevan.

  Ja kuulehan, minà tykkààn tuosta ympàristòtaiteesta ihan hirmuisesti. Niin kuin yleensà nykytaiteesta. En ollenkaan koe sità pilkaksi, pàin vastoin, se antaa aina uusia aiheita ajatella.

  VastaaPoista
 12. Ihanaa, että olet täällä taas! Toivottavasti ongelmat hellittävät. Miulla on viikkoa italianopiskelua plakkarissa ja olen aivan täpinöissäni! Lähinnä olemme opetelleet lausumistsa ja sanojen sukuja, mutta kieliopin pänttäys ei saa intoani laantumaan! Luulin, että vielä uuden kielen oppiminen olisi tosi vaikeaa, mutta toistaiseksi ainakin tuntuu vain mukavalta, eikä ollenkaan liian hankalalta. Ciao!

  VastaaPoista
 13. Soja: Mukava kuulla, ettà olet kaivannut - sinàkin. Ja hieno homma se italian opiskelu. Suomalaisten on helpompaa oppia ààntàminen kuin esim englantilaisten tai amerikkalaisten. Mutta tàrkeintà on yrittàminen, sillà saapasmaalaiset tykkààvàt, kun edes yrittàà. Allora, buona serata.

  Ps. Sinun blogiisi en pààse kommentoimaan, koska sielà on se elàinvahvistus, jossa on se à-kirjain.

  VastaaPoista
 14. En oikein tiedä, miten se vahvistus poistetaan. Säätelin vähän, vieläköhän se kysyy sitä?

  VastaaPoista
 15. Soja: Buona sera (lounaan jàlkeen)! Brava, a studiare l'italiano e semplice per noi finlandesi. MUTTA se à-elàin on edelleen sinun blogisi vahvistuksena.

  VastaaPoista
 16. Äh, täytyy vielä tutkailla, miten saisin sen pois sieltä - vai saanko ollenkaan.

  VastaaPoista
 17. Onko sinulla jossain päin näppäimistöä ¨ merkki? Jos niin paina sitä ensin ja perään a, näin syntyyä ää. Voit myös kopioida ään muiden testistä maalaamalla ä:n hiirellä, painamalla ctrl ja c yhtä aikaa ja sen jälkeen ctrl ja v paikkaan johon haluat ään siirtää.

  VastaaPoista