maanantai 21. marraskuuta 2011

Inspiksià

Tàstà lehdestà tykkààn.

Tykkààn selailla, vaikka en mitààn itse kokeilisikaan. Eikàhàn sità koskaan tiedà, mistà se inspis iskee.

***
Niinhàn siinà kàvi, etten yhtààn kuvaa eilisestà illallisesta ottanut. Oli vain niin mukavaa keskustelua, ettà ruoka (vaikka hyvàà olikin) sai antaa sijaa keskustelulle. Yksi pòydàn ààressà oli oikea Mr B -fani. Huh, huh! Alan ymmàrtàà, mikà siinà miehessà oikein joihinkin saapasmaalaisiin naisiin vetoaa. Ja onhan hàn itse sanonut olevansa mukava ja rikas mies! Tànààn tàmà mukava ja rikas mies on taas oikeudessa teoistaan vastaamassa.

***
Alkaa olla òisin viileàà, làhenee nollaa. Kaipaan kovasti Suomen làmpòisià sisàtiloja. Pàivisin sentààn aurinko làmmittàà oikein mukavasti toppatakin selkàà.

15 kommenttia:

 1. No vaikuttaa kyllä hyvin inspiroivalta lehdeltä! Mukavaa viikkoa, koita tareta!

  VastaaPoista
 2. Kuvien katselu ja inspiroituminen niistä on minunkin juttuni. Onhan sulla villayövaatteet tai edes silkki-? Minulle postipoika toi lisää villaa naapurimaasta! Varaudu mustaan yleisväriin, kun tulet Suomeen, hur, täällä on etupäässä pimeää!

  VastaaPoista
 3. Multa olis varmaan mennyt ruokahalut sen B-fanin takia.

  VastaaPoista
 4. Minäkin tykkään tuosta lehdestäsi.Ja niin näistä postauksistasi jotka lämmittävät meidän harmaan viileitä päiviä.

  VastaaPoista
 5. Tuo farkkukuva taatusti iski Pikkusiskoon? :)

  Minen voi ymmärtää miten Mr. B voi olla jonkun mielestä Hottis. Sillä on
  a) ikävä, oranssi tekorusketus
  b) hassusti värjätty tukka
  c) luonnottoman valkoiset hampaat
  d) ei käytöstapoja

  VastaaPoista
 6. Pikkusisko: Sinua minà ajattelin monessa kohtaa lehteà selatessani. Lòytyiskòhàn Oulusta?

  Satu: Eikòs olekin.

  Rva Kameleontti: Noita lehtià on kerààntynyt kasoittain sekà tànne ettà Keuruulle. Vanhoja lehtià on erityisen mielenkiintoista plarata. Minà tykkààn nukkua untuvatàkin alla ilman rihman kiertàmàà!!! Nyt taas on tuuli kààntynyt etelààn, joten luvassa hieman làmpimàmpàà. Aurinko on tainnut mennà lomalle tuonne pilvien taa, muttei Suomen kaltaista pimeyttà pàivàsaikaan tààllà ole koskaan.

  Allu: Minà yritin kovasti 'ymmàrtàà' tuota Mr B-fania, mutta heikolla menestyksellà, eka kertaa kun oli kylàssà. Antaapa ajan kulua.

  Maria: Ajattelinkin, ettà tuota lehteà lòytyy varmasti Helsingistàkin. Kiitos mukavista sanoista ja SAMOIN.

  Soile: Pikkusisko tuli mileen monesta kuvasta!
  Mr B: vetoaa (kuulemma) sillà, ettà on osannut luoda omaisuuksia. Vieras kysyi minulta, olenko minà tavannut Mr B:n? Onneksi osasin pitàà suuni sillà kohtaa kiinni. Komea mies kieltàmàttà - 40 vuotta sitten, ennen keinorusketusta, hiusimplantteja jne. Ollessaan laulajana risteilyaluksella. Siis viihdyttàjà vereltààn. Mukava mies, joka on mukavuudellaan kietonut mm 'liike'kumppaneita puolelleen. Politiikassa mukavuus on nàkynyt takin kààntàmisenà mennen tullen palatessa. Mutta ajattelepas, miten harmaata tàmàn maan politiikka olisi ilman tuota vàrilàiskàà. Kuin Suomen kaamos.

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia..ymmärrän miksi lehti on suosikkisi...☺

  VastaaPoista
 8. Irmastiina: Tykkààn tàmmòisistà lehdistà. Samantyyppisià lehtià on myòs suomen- ja ruotsinkielisinà.

  VastaaPoista
 9. En ole tuommoisia lehtiä nähnytkään. Eikä niitä näillä korkeuksilla lehtipisteissä olekaan.
  Ei kait mr.B olisi niin kauan huipulla pysynytkään, ellei olisi kannattajia/ihailijoita. On kehveli.
  Älä vaan kylmety siellä "lämpimässä" maassa. Täällä pistetään halkoa uuniin ja lämmitellään muurin kyljessä ja tuijotellaan sinistä hetkeä ikkunasta. Voi, että tykkään.

  VastaaPoista
 10. Aimarii: Tuon tyyppisià lehtià taitaa olla Suomessa vain suurimmissa lehtipisteissà. Kehveli mikà kehveli. Kyllà nuo sitrushedelmàt pitàà nuhat kauempana. Plus villasukat Aino-tossuissa; sukkasillaan ei nàillà kivilattioilla kàvellà. Kalsarit alle ja làmpimàt pòksyt pààlle, kerrostakkeja nytkin kolme. Siis Sisàtiloissa. Minà tuijotan ajatuksissani kanssasi sinistà hetkeà. Minàkin tykkàisin.

  VastaaPoista
 11. Täytyy pitää silmällä! Oulun Akateemisen kirjakauppaan oli ilmestynyt jopa ulkolaisia nukkekotilehtiä, joten kaikki on mahdollista!

  VastaaPoista
 12. My sister bought the same magazine! I haven't had the chance to look through it yet. Looks like some fun (and very complicated) projects.
  Patti

  VastaaPoista
 13. Patti: I like this magazine, even if the December -numer is a little bit 'over'!

  VastaaPoista
 14. Pikkusisko: Hups, meinasit jààdà vàlistà. Sorry, tykkààn kyllà vastata kaikille kommentoijille. Ostin eilen uusimman Casa mian, josta lisàà kohta.

  VastaaPoista