lauantai 4. kesäkuuta 2011

Loma

Kaikille kotimaan lomalaisille (koululaisille ja opeille + muillekin 'vapaille'): Oikein rentoa kesàlomaa. Nauttikaa. Olette sen ansainneet.

8 kommenttia:

 1. Ihailen tässä varpaitasi, kyllä kelpaa näyttää :) Toista on meikäläisen vaivasenluun vaivaamaat arpiset vääntyneet kynsisienen raiskaamat kompurat :)

  VastaaPoista
 2. Jestas miten nätit varvastossut. Ovatko italialaiset ?
  -seija-

  VastaaPoista
 3. Tänään se loma alkoi. Tuli kuule hyvä todistus ja stipendikin! Positiivisesta suhtautumisesta koulunkäyntiin.

  Ensi viikolla alkaa toinen koulu, uimakoulu.

  VastaaPoista
 4. Voi että kiva blogi sulla! Ihanaa saada lukea italialaisesta arkielämästä sun kertomana, kiitos!
  Onnenpotku että satuin eksymään tänne.

  (Ai niin ja tuossa yhdessä aiemmassa kun oli se ihana Jamie Oliverin ricottaherkku... kyllä Suomestakin saa nykyään ricottaa, ei ehkä ihan Siwasta mut Prismasta ainakin.)

  VastaaPoista
 5. Rva Pioni: Muistaakseni totutteluun meni viikko pari, mutta sitten... Kàyt ahon laitaa...

  Sude: Kiitos ihailusta. Nyt kyllà oikea sààri varpaineen on hieman kolhiintuneen nàkòinen, sillà kompuroin pàivàn retkellà.

  Seija-systeri: Eikàs olekin sòpòt. Sosialisoitu jàlkelàiseltà!

  Soile: Taitaa siellà àiskà ja iskà ihan pullistua ylpeydestà. Aiheestakin. OIKEIN iso hali eppulaiselle, siis tulevalle toppulaiselle!

  Hilja: Mukava ettà viihdyt blogissani. Piipahdin vastavierailulla ja ihailin hienoja kuviasi. Muuten, Don Matteo on Terence Hill ja kun se sarja loppui , hàn teki uuden sarjan, jossa nàytteli metsànvartija-salapoliisia. Tulee varmaan aikanaan Suomenkin telkkuun. Ei taida Keuruun ruokakaupoista saada samana pàivànà tehtyà ricottaa. Vaikka mistàs minà sen tiedàn. Aion kokeilla sitten tehdà juuston itse. Suvussa kun on kaksikin sen homman osaavaa. Nuo kaksi edellistà kommentoijaa.
  -Lissu-

  VastaaPoista
 6. Juu no ei taida saada ihan noin tuoretta ricottaa meidänkään prismasta...:)

  Joo, vasta yks päivä näin ekan kerran Don Matteon alkutekstit ja näin että sen nimi on Terence Hill ja tajusin että se on se sama tyyppi. Ja nyt kun ajattelee niin olishan se pitänyt huomata, olis se naama pitäny tunnistaa!
  Joo katoin Terence Hillin nettisivuilta että nyt on joku uus sarja, kaipa se tulee suomeenkin. Vaan en tiedä mahtaako olla yhtä hyvä kun Don Matteo.

  VastaaPoista
 7. Hilja: Eipà! Toisaalta ohjetta voisi kokeilla millà tuorejuustolla tahansa. Minà tykkàsin Don Matteo-sarjasta, mutta tàmà uusin (Un passo dal cielo) ei syystà tai toisesta sytyttànyt. Kun se tulee Suomeen ja jos olen paikalla, yritàn uudestaan. Voi olla vaikka hyvinkin koukuttava.

  VastaaPoista