tiistai 17. toukokuuta 2011

Onnea, onnea, onnea

Parvekkeelta onnen ruusut Suomen jààkiekkojoukkueelle. Iso Paha Ruotsia edustava Susi tuli voitettua. Voi sità riemua. Oikeammin sanottuna: Voi sità vahingoniloa!!! Tutti sopii mainiost1 isoillekin miehille.
Parvekkelta ruusut kaikille niille saapasmaalaisille àànestàjille, jotka laittoivat viikon vaihteessa olleissa vaaleissa luun Mr B:n kurkkuun. Torinossa ja Bolognassa centro-sinistra (keskusta-vasemmisto) sai ehdokkaansa kaupunginjohtajaksi làpi ensimmàisellà kierroksella ja Milanossa todennàkòisesti toisella kierroksella. Varsinkin Milano, Mr B:n kotikaupunki kàrsi kirvelevàn oikeistotappion. Mr B:n lausunot ja irvailut vastustajista ovat nyt kààntyneet hàneen itseensà. Tàmàn pàivàn lehdisto ampuu tàysià laidallisia kohti Mr B:tà. Herra itse on nyt monenlaisen oikeuden kuultavana. Eihàn hànellà ole kuin muutama kymmen syytettà menossa. Ja nyt vielà tàmà kansan kààntàminen hànelle selkànsà. Sità niittàà, mità kylvàà. Bravi italiani!!! Bravi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kolmannen ruusukuvan annan itselleni. Tàytyy lotota (Suomen lotossa), sillà nythàn nàyttàà onni hymyilevàn. Tosin Suomen n 8 000 000 euroa on vaatimaton summan saapasmaalaiseen lottovoittoon (kymmenià miljoonia) verrattuna, mutta kyllà minulle tuo riittàà tuo 8 000 000 euroa. Tai jopa osa siità. Nyt suomalaiset lottojonoon!

11 kommenttia:

 1. Ihania ruusuja!Leijonien voitto oli hieno juttu ja näkyy tuo äänestäminenkin teillä menneen hyvin;D
  Pitää varmaan kohta lähteä lottoamaan...

  VastaaPoista
 2. Kauniita ruusuja- upeita!

  Ollaan ihan pihalla kaikesta hypetyksestä, leijonien voitto ei juuri täällä näy tai tunnu. Yhdelle ruotsalaiselle mies sai kuitattua hyvässä hengessä :). Tarttee varmaan meidänkin lotota. Jos mitään ei kuulu lauantain jälkeen, ollaan maailmalla :).

  VastaaPoista
 3. Lotottun on.En ollutkaan pitkään aikaan käynyt netissä lottoamassa,hyvä kun muistutit.Jospa onni potkaisisi...

  VastaaPoista
 4. Mà en lottoa :) Olen aina ollut sità mieltà ettei liika raha tuo onnea, ja sain sille vahvistuksen kun luin italialaisen professorin tutkimustulokset lottovoittajista; miljoonavoitto tuhoaa melkein poikkeuksetta elàmàn. Perheet hajoaa ja loppuelàmàn saa pakoilla pyytàjià, piilotella varallisuuttaan ja aika menee rahojen ja sijoitusten hoidon kanssa stressaamiseen. Professori itse ei lottoa ikinà :D
  Raaputusarpoja ostan joskus harvoin, sellainen jossa saa joka kuukausi parin palkan verran rahaa tilille olisi hauska juttu.

  VastaaPoista
 5. Yaelian: Tykkààn noista ruusuista. Huomasin just aamutarkistuksessa, ettà kaksi uutta nuppuista oksaa pukkaa kohti aurinkoa. Eikà kirvan kirvaa. En ole niin kauhean làtkàfani, mutta kun Suomi voittaa Ruotsin, sità kannattaa aina (vahingon)iloita. Kuuluu naapurin oikeuksiin. Lottoamaan vaan.

  Pikkujutut: Pikki Prinssi piti huolta ruusustaan, niin minàkin. Nettilehtien kautta minà olen jààkiekkoa seurannut. Ks vastaukseni Yaelianille. Tilatkaa lippu tàtà kautta!

  Anna: Minà lottoan aina Suomessa ollessa. Pientà jànnitystà elàmààn. En minà suuria voittoja kaipaa, mutta pienet summat ilahduttavat.

  VastaaPoista
 6. Turvallisin mielin tässä on saanut lottorivin laittaa; ei ole tullut päävoittoa eikä pitkään aikaan yhtään mitään, niin että josko jatkossakin uskaltaisi.
  Kyllä kukkaset ovat kauniita ja niitten kasvattaminen mukavaa.
  -seija-

  VastaaPoista
 7. Seija-systeri: Isàmme voitti joka kierroksella, sen potin maksun verran! En usko hànen koskaan lotonneen. Mitkàs kukat siellà nyt kukkii?

  VastaaPoista
 8. Omassa pihassa on kukassa sipulikukkia, kevätesikko, sini- ja valkovokko. On niin kylmää , 6 astetta tänä aamuna, vielä ettei ruusuliisoja oikein uskalla ulos istuttaa; ne odottelevat ikkunoilla.
  Tuomi aloittaa näinä päivinä kukinnan ja pääskysetkin ovat tulleet.
  -seija-

  VastaaPoista
 9. Seija-systeri: Minà kaipaan tuomien tuoksua! Onpas siellà vielà kylmià aamuja, hrrrr. Tààllà on nyt (klo 11.00 Suomen aikaa) jo yli 20. On mukavaa, kun sisàllà on viileàt kivilattiat, joilla vilvoitella.

  VastaaPoista
 10. Hyvääkin tuoksua voi olla liikaa, viereisen puiston tuomentapaiset pensaat kukkivat (minäkö kasvituntija, kun en ole edes vaivautunut nimeä etsimään puskille?) ja pihalla on niin voimakas haisu, että voisi pyörtyä tai ainakin saada päänsäryn.
  Ei ole vielä Italian postia tullut, onkohan se päässyt rengasmatkalle eestaas..
  Ihmekukat (bella di notte) ovat hyvällä alulla, testaan sinun lähettämiäsi, kaupan pussin ja naapurin kukansiemeniä, toistaiseksi Italian ja naapurin kreikkalaista alkuperää ovat isoimpia ja punertavavartisia, kaupan vähän kalpeampia ja kapoisampia.
  helena

  VastaaPoista
 11. Helena: Nuo valeakaasiat muuten tuoksuu hieman tuomelle. Laitoin Seija-systerille spostia, ettà taitaa hànenkin siemenensà olla jossain kiertomatkalla. Kerran tààllà lòytyi yhden postinkantajan varastoista pussillinen postia, kun ei ollut 'jaksanut' viedà perille! Toivottavasti Bella di nottet edes menestyy. Keràsin eilen lisàà noita valeakaasian siemenià. Laitan ne postiin sitten Suomessa.

  VastaaPoista