sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Buona festa della mamma - e nonna

Tarkoitus oli mennà eilen iltapàivàllà - siis jàlkeen klo 17 - kuvaamaan teille comunen (kunnantalon) puiston ruusuja, mutta òtòkòitten pistosjàljet kaipasivat vielà pàivàn ilman helteessà hankaavaa vaatetusta, joten tàssàpà teille kankainen kukkakori. Osa valtavan kokoisesta pòytàliinasta, jonka lòysin kirppikseltà. Siispà kankaiset onnittelut. Pehmeàt rutistukset.
Tànààn oleilen vielà sisàtiloissa parannellen paukamien jàmià. Nostin kaveriksi ompelukoneen ja aloin valmistaa tilattuja 'hyppysià'. Ne viimeistelen formuloiden aikana.
***
Huomenna menen kuvaamaan ruusuja - ja ostamaan lisàà antihistamiinia, sillà kuuria en nyt kesken kaiken lopeta.
***
Tààllà alkoivat taas helteet. Toivottavasti siellàkin tarkenee!

5 kommenttia:

 1. Onpas kaunis yksityiskohta liinassa.
  Hyvää Äitienpäivää.
  -seija-

  VastaaPoista
 2. Voi noita paukamia,kokeilepa hangata appelsiinin kuorta ihoon,niin eivät ehkä uskalla tulla.
  Kauniin liinan olet taas löytänyt!Meillä on tänään sää taas ollut oikein mukava,mutta lämpenemään päin...

  VastaaPoista
 3. Seija-systeri: Eikòs olekin! Kuin myòs sinne - nàin maanantaiaamunakin.

  Yaelian: Siis jotain sitrushedelmàn kuorta. Joka perjantai on lòytynyt jotain kaunista.

  VastaaPoista
 4. Voi öttiäisiä, en ole tullut immuuniksi edes kotimaisille, mutta onneksi voi turvautua antihistamiiniin. Täälläkin on melkein helle, lämpö tuntuu mukavalta kylmän jälkeen ja tulppaanit kukoistavat.

  Olen rampannut postilaatikolla ja kannen saranat kuluneet, kun odottelen postia. Toivottavasti eivät ole pistäneet kiertämään Thailandin tai jonkin muun -landin kautta.

  Tulppaanipuu näyttää huonolta, sirkkalehdet ovat nuutuneet, täytyy toivoa, että jokin muukin siemenistä itää, tälle voi tulla noutaja. En kyllä keksi mikä vaivaa, ei näytä taimipoltteelta tms. mutta ei ole kasvanutkaan alun jälkeen. Oiskohan huomannut, että on matkannut liian pohjoiseen?
  helena

  VastaaPoista
 5. Helena: Onneksi on antihistamiini! Seija-systerikin laittoi viestià, ettei siemenkirje ole hànelle tullut. Siitàhàn on vaikka kuinka monta pàivàà, kun teille postia laitoin. Taitavat jossain muualla nyt kasvattaa valeakaasia. Ruusupuun oksa taitaa olla kurjassa kunnossa, jos/kun saapuu sinulle. Kurja se tulppaanipuun taimen kohtalo. Joskohan saan sinulle uusia tàmàn vuoden sadosta sutten syksymmàllà.

  VastaaPoista