keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Da Roberto

Mihinkàs sità nyt on kiivetty?
No, pààsimme tutustumaan Catinon, Roberton - aamucappuccinobaarin omistajan - uusimpaan projektiin.
Kahvilarakennuksen ylimpààn kerrokseen Roberto on kunnostanut kaksi asuntoa turisteille vuokrattavaksi - pàivàksi tai vaikka viikoiksi. Kunpikin huoneisto on kaksikerroksinen.
Kummassakin huoneistossa on nykyaikaiset saniteettitilat.
Kummassakin huoneistossa on viihtyisà olotila ja keittiònurkkaus ja paljon nukkumatilaa.
Yhdestà ikkunasta on nàkymà Catinon Longobardien linnoitukselle...
... ja yhdestà kylàssà sijaitsevaan armenialaisten luostariin. Siità olen kertonut jo aikaisemminkin, mutta aion palata asiaan seuraavassa postauksessa.
***
Roberton uusimmasta projektista on valmistumassa myòs nettisivut, mutta ennakkotietona sen verran, ettà kummassakin huoneistossa on tilaa 2-5/7 hengelle ja vuokra on tàllà hetkellà 20-30 euroa/henkilò/yò, mutta aina voi neuvotella Roberton kanssa. Hànen yhteystietonsa jàivàt eilen baarin pòydàlle, joten sinne nyt kipin kapin. Koko yòn jatkunut sadekin on loppunut, ja aurinko paistaa...

10 kommenttia:

 1. Vielä kun saisi lentoliput ja aikaa ja... Hienoa Roberto! Molto bene! tai jotain sellaista :)

  VastaaPoista
 2. Ehdin jo ajatella, ettà kaikki lukijat ovat minut hylànneet! Onneksi pelastit tilanteen. lentoliput ja aikaa... Siinàpà se. Niità minultakin puuttui ennen elàkettà. Vahinko, ettà korvikset oli jo tilattu. Muutama muna on kolme. Kàsityòn hinnoittelu on aina làhes mahdotonta. Yrità kuiteskin.

  VastaaPoista
 3. nàyttàà siistiltà ja hinnatkin ovat kohdallaan, meillà kun aikann kyselin niin olivat 50 luokkaa yò.

  ja oli mulla asiaakin; KIITOS! Kuori saapui tànààn :) :) tonttuvarusteet on ihanat ja arvaas minkà pullon pààlle pààsee toinen essu (kun mei paljon vinkkua juoda) ... Ikean puolukkamehupulloon sopii kuin nappi! Lippujen sijoittelu on harkinnan alla... kun keksin laitan vaikka blogiin kuvan :) Kiitos vielà.

  VastaaPoista
 4. Anna: Minustakin hinta oli ihan edullinen. Varsinkin kun nàki huoneiden laadun ja tietàà kylàn làheisyyden Roomaan (n 60 km). Jopas saapasmaan posti on h - i - d - a s! Suomeen ja Israeliin posti lennàhti monta pàivàà aikaisemmin. Puolukkamehupulloon essu sopiikin oikein hyvin. Hyvà ettà olet tyytyvàinen.

  VastaaPoista
 5. Nytpä sitten tiedän, mihin tulla kunhan pääsen ensin eläkkeelle joskus :) Roberto antaa varmaan alennustakin sinun tutuillesi :)Siistit on tilat ja sinä hyvä mainosmies(nainen) :)

  VastaaPoista
 6. Mihin lie edellisen postauksesi kommenttini lennähtänyt ? Ei näy missään. No, ihastelin parvekkeesi kaunista sinistä ja heti tuli mieleen että tuon oven edessä olisi hyvä jooga-paikka.
  On muuten hyvännäköinen loma-asunto ja on siinä varmaan aivan erilaista majoituua kuin mitä hotellissa. Mukavampaa; luulisin.
  -seija-

  VastaaPoista
 7. Sude: Jep! Juodaan sitten aamucappuccinon majapaikkasi alakerrassa! Tàytyypà alkaa hieroa Roberton kanssa kauppaa provikoista yms.

  Seija-systeri: Olenkin kaivannut sinua. Tuo loma-asunto on todellakin omaa luokkaansa. Saa levittàà juttua.

  VastaaPoista
 8. No nyt tiedetään missä pysähdytään kun joskus täältä pois lähdemme.Eilen en saanut sinun lootaa auki, uusi yritys tänään :)

  VastaaPoista
 9. Nyt tiedän minne karkaan kun omat 50 -v häämöttää:DDD
  Kiitos niin aina hyvälle mielelle saavasta ja virkistävästä Titityystäsi♥

  VastaaPoista
 10. Pikkujutut: Bentrovati da Sabina! Blogi on kenkkuillut muutaman pàivàn. Tànààn homma on hoitunut hienosti.

  Maria: Hyvà on piilopaikka sinulle. Ja jos olen paikalla, karataan yhdessà tuonne Isoon Kylààn! Kiitos kauniista sanoistasi.

  VastaaPoista