maanantai 7. syyskuuta 2009

Muotikatsaus

Härpäketehtaan sunnuntain työvaatetus vastaa päivän huippumuotia. Tosin päivästä ei ole tietoa. Voi olla vaikka viime vuosituhannelta. Tuo ruututyötakki on mukavan pehmoiseksi muovautunut kirppikseltä löytynyt miesten flanellipaita. Punainen, lähes maahan asti ulottava aluskauhtana (Italiasta) on ihanaa lähikuultavaa puuvillaa. Huomatkaa värien sointuvuus ja kauhtanan hienostunut koristekuviointi.
Jalkoja lämmittää avantouintivillasukat. Siis monikäyttöiset. Voi käyttää avannossa ja ilman avantoa. Mummon (siis äitini) kutomat. Hieman jo huopuneet ja siksi niin lämpöiset. Huomatkaa syksyn muotiväri, lilahtava.
Jalkaparin suojana on yksiraitaiset verkkarit. Siis ei kolmiraitaiset. Tällä tehtaalla ei pahemmin merkkien perässä juosta.
Ja tässäpä koko komeus, vyötäröstä alaspäin. Ylöspäin ei paljon kuvattavaa. Lyhyet, harmaat, itsepäisesti luonnonkihartuvat hiukset ovat niin kuin tykkäävät. Silmiä reunustavat (vahingossa) muodikkaan väriset ruskeavioletit silmälasit. Naamassa iän tuomia viisaus(?)ryppyjä. Ei mikään Audi-typykkä. Paremminkin semmoinen mopomummotyyppi.
Tämä sunnuntainen syysmuotikatsaus sai vaikutteita Soilen kevätkotimuodista. 05.04.2009 . Eläköön tyylikkyys!!!

14 kommenttia:

  1. On kyllä niin syksyn muotivärit, mutta tervetuloa kuitenkin meidän renttahelekkujen joukkoon!

    VastaaPoista
  2. satu.p: Mieluummin renttahelekku kuin erään automerkin ent edustajan toiveiden toteuttaja. Kiitos kaunis vain sydämestä. Autathan minua siinä ongelmassa, jonsta kerroin blogissasi. Prego!

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Hyvät värit, mutta selvää renttahelekkuainesta. (Poistin tuon edellisen kommenttini, kun tuli niin nolo kirjoitusvirhe.)

    VastaaPoista
  5. Soilen kevätkotityylikatsaus oli kyllä legendaarinen! Ja samaan muotiin uskotaan myös meillä. Mummomopotyyli (vai miten se meni) hakkaa audimisut mennen, tullen ja palatessa.

    VastaaPoista
  6. Tämä oli hyvä, tyylikäskin. Kannustaa tekemään oman katsauksen mutta odottelen vielä hieman viileämpiä kelejä ja sitten räväytän koko potin..

    VastaaPoista
  7. Pikkusisko: Oishan tuohon tyyliin ripottaa vielä jotain vastaväriefektejä, mutta kun keväinen siivousinto tyhjensi vaatekaapista PALJON tyyliin sopivaa. Ei renttahelekkujen tartte nolostua.

    Outi: Soilen tyylikatsaus sai keväällä aikaan valtavat naurupyrähdykset. Ja saa edelleen! Ei tartte kattoa kun omaan peiliin. Nauru pidentää ikää.

    Pikkujutut: Siis tulossa vieläkin renttahelekumpaa?!? Ihanaa.

    VastaaPoista
  8. Aattele että se Audi-mies olisi ikänsä puolesta just mulle soppeli! Pitää varmaan unohtaa se däni-boy ja opetella silittämään paitoja...as if1

    siitä merkistä, jonka satulta sait, katsoppa sähköpostiasi

    VastaaPoista
  9. EIEIEI.
    Kuule jos lentakentalle ilmestyt tuon nakoisena kuun lopulla, voi olla etta paaset suoraan parempaan hoitoon.
    Loytyisko sielta kaapista mahdollisesti jotain muuta matkakampetta?

    Oops...
    ...jos talla hetkella katselen itseani peilista on tulos aika lahella "mita aiti edella sita tytar perassa" rataa...Pitaiskohan jo tassa iassa opetella pitamaan suunsa hieman supummassa?

    VastaaPoista
  10. Soile: Unohda Audi-mies ja däni-boi ja pitäydy vain motskari -puolella! On sitä paitsi kotihommiin jo hyvän opin saanut. Silittää varmaan sunkin paitasi!


    Elena: Joo, on tuolla kaapissa se viitisen vuotta vanha lentoasu. Sitä täytyy nyt vähän piristää noita vivoleteillä tamineilla. Kyllä minua himpan hävetti viime tammikuussa tuokin asukokonaisuus. Tai siis että kaikki vaatteet tuoksuivat SAVULLE. Olivat marinoituneet vuoristomajan takan lähistöllä olevalla vaatetangolla. Tyylikästä leikin kuiteskin: ostin kuohuviiniä lentojuomaksi. Edes juoma toi vähän klamouria.
    Sulla sentään se vaateosasto on TÄYNNÄ mitä moninaisempia kuteita, joista valita maahan sopivia style-kokonaisuuksia. Toisaalta taitaa geeneissä olla tuo mukavuusnäkökohta: renttahelekku a la Soile-serkku(si), jolla hänelläkin kyllä toisenlaistakin näytettävää löytyy. Kuten bloginsa kaikille ovat esille tuoneet.

    VastaaPoista
  11. Mopomummotyyppi kuulostaa riemastuttavalta, mukavalta ja erittäin sallivalta! Jess!

    VastaaPoista
  12. Linnea: Kotona ei tartte miettiä, miltä näyttää. Pääasia on, ettei mikään kiristä (edes pipo) ja että on lämmin olo!

    VastaaPoista
  13. Tyyli ennenkaikkea, mutta tuo napin kohdalla oleva paikka (tai sen näköinen tikkaus) on hieno!

    VastaaPoista
  14. Valkoinen persilja: Jep. Olisi muuten mukava tietää, kuka tuon napinläven on tehnyt. Se oli siinä kirpparilta ostaessani. Oisko joku vanha pappa sen siihen omin käsin tikuttanut? Tykkään koko paidasta, myös tuosta napinlävestä.

    VastaaPoista