maanantai 11. toukokuuta 2009

Kello, Sabiinilaisvuoret

Tama kello sopii minulle oikein hyvin: ei viisareita, ei hajuakaan ajasta. Samoin kavi eilisen postauksen ajan kanssa. Aurinko EI nouse noin klo 8.30, vaan noin 7.30. Mutta vain tunnin heitto. Vahan kuin Suomen ja Italian aikaero. Tama kello on yksi niista aarteista, mita retkilla voi loytya. Aarre on myos kellon takana olevan meren rannalta loytynyt puunkappale. Olisiko ihan etruskien peruja, silla ranta oli aikoinaan osa heidan valtakuntaansa. This clock suits me very well: no fingers, no sense of time. Just like in yesterday's posting: The sun does NOT rise at about 8.30, but at 7.30. The clock is one of the treasures found in the mountains. The wooden treasure behind it is found by the ancient Etruscan sea.
Tama kuva on talta aamulta klo 8.00 parvekkelta kohti pohjoista. Aurinko on jo noussut.
This picture is from this morning at 8.00 taken in my balcony towards north.
Ja tama kuva on keskipaivan aikaan kohti paakirkkoa ja kunnantaloa. Ovat naapureita. Etualalla oleva parveke, jossa on punainen tuoli, kuuluu intialais(?)perheelle. Heidan parvekkeellaan on usein ihania kankaita/vuodevaatteita kuivumassa. Vilkuttavat, mutta ei ole viela kasvokkain tavattu.
This picture is taken in the midday towards the main church and the commune. Neighbours. The balcony with a red chair belongs to an Indian(?) family. There are often beautiful cloths hanging there.
Laittaisin enemmankin kuvia aina postaukseen, mutta tama yhteys on niin h-i-d-a-s!
I would like to enclose more pictures in each posting, but thies connection is so s-l-o-w!

3 kommenttia:

  1. Hieno homma, että olet saanut yhteydet pelaamaan!
    Ihanan aarteen olet löytänyt ja komeat maisemat on sulla.

    VastaaPoista
  2. Kelpaa noita maisemia parvekkeeltaan katsella.
    Täällä on Kylmää ! Ei uskalla vielä kesäkukkia ulos laitella.
    -seija-

    VastaaPoista
  3. satu.p: Yhteys pelaa, mutta pirhanan hitaasti. Jos tekisin puoletkaan niista blogihommista (lukeminen, kommentoiminen ja itse postailu) mita tein Suomessa, eivat paivan tunnit riittaisi mihinkaan muuhun. Harmi, silla bloggailu on mukavaa ja mielenkiintoista.
    seija: Aamuisin teen 'kierroksen puutarhassa', siis tuossa parvekkeella. Laitanpa tanaan puutarhakuvia. Tule kahville.

    VastaaPoista