maanantai 23. toukokuuta 2016

Lomalle


Kesä tulla tupsahti ihan hetkessä. Poimin tänään ensimmäiset lemmikit. Kielotkin pukkaavat jo nuppujaan. Pitkästä aikaa olen viihtynyt koti-Suomessa näin pitkään - lähes puoli vuotta on vilahtanut aivan uskomattoman nopeasti.

Mutta nyt on aika vaihtaa maisemaa: torstaiaamuna oma nokka kohti lentokenttää, josta lentokoneen nokka kohti Fiumicinoa. Edessä kolmen viikon irrottautumien aika rankoista alkuvuoden kokemuksista. Olen kuitenkin kiitollinen kuluneista kuukauksista, yhtään niistä en vaihtaisi pois.


Korvasieniä en ehtinyt varsinaisesti metsästää, mutta lenkkipolun varrelta sentään muutama löytyi kuivatettavaksi. Saapasmaalaiset eivät korvasientä suuhunsa pistä, vaikka muuten sienten perään ovatkin. Heille kelpavaat kuitenkin erinomaisesti kuivattamani herkkutatit ja etikkakantarellit. Niitä löytyy taaskin matkalaukusta.


Mutta nyt nämä maisemat vaihtuvat...... näihin maisemiin.


Roberto odottaa aamucappuccinolle ja Maria Paola ostoksille.

Arrivederci e bentrovata.

12 kommenttia:

 1. Oikein hyvää ja nautinnollista matkaa! Annahan kuulua!

  VastaaPoista
 2. Hyvää matkaa tuttuihin maisemiin Lissu!!

  VastaaPoista
 3. Vastako jouluksi tulet takaisin?
  Hyvää matkaa ja lomailua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minä jo kolmen viikon kuluttua olen parhaillaan junassa kohti Fiumicinoa ja sieltä sitten kohti Helsinkiä ja Keuruuta. Loma on lyhyt, mutta tarpeellinen ja hyvin ansaittu.

   Poista
 4. Tervetuloa!
  Vuoden paras aika menossa.
  Tiina

  VastaaPoista