perjantai 29. kesäkuuta 2012

Kopoti kopoti

Nyt minullakin on ihan oma heppa! Ensin siitä oli tulla porsas, mutta kun vaihdoin nuo pinkit korvat (tuossa pöydällä) reippaamman punaisiin, heppa sai jo ihan hevosmaisia piirteitä.

Heppa-puuhissa oli eilen myös taitavia ja innokkaita pikkuisia. Ai, missäkö? No, Keuruun Tiltaltissa.

Tässäpä tämä minun kepparini sitten poseeraa. Ei nyt varmaan ihan Oikean Hevosen muotoinen, mutta on se jo palkinnonkin poskeensa saanut. Silmät vielä puuttivat, mutta ...

... mutta, kun nämä kotona tekemäni nappisilmät eivät sointuneet hepan harjan väreihin, päätin tehdä uudet sointuvammat silmät sitten myöhemmin. Ja sitten, kopoti, kopoti... Jos näette Keuruulla hieman ylivarttuneen mummelin hoputtelevan heppaansa, se olen MINÄ, menossa kepparikilpailuihin! Kopoti, kopoti.

Tiltaltin kaupan puolella on vaikka mitä pientä tuunattua. Varsinkin tuo uusi lintulajike 'kenttäkerttunen' taitaa olle ihan paikallista, uutta lajiketta.

12 kommenttia:

 1. Onnea ratsastuskilpailuihin! Keppiheppa on siitä hyvä, ettei se ainakaan kovasti potki, ellei sitten ratsastaja innostu kovasti potkimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan! Semmoinen lömpsottelijähän tämä heppa vähän on. Ei potki pahemmin.

   Poista
 2. Onnea kilpailuun...:)
  Heino heppa sinulla ainakin on.

  VastaaPoista
 3. Hieno heppa!Oletko jo ratsastanut;D Ja askartelu on aina kivaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin hieno, eka hevoseksi! Kun sillä ei ole vielä silmiä, ei se nää laukata. Minä olen aina tykännyt värkätä käsilläni - kaikenlaista. Mukavaa viikonloppua sinne helteeseen.

   Poista
 4. Seuraavalla Keuruun reissulla pitääkin käydä Tiltaltissa.
  -seija-

  VastaaPoista
 5. Täytyy tosiaan poiketa Tiltalttiin, on jäänyt jostakin syystä ihan vieraaksi. Pitäisi saada torille ostosten ajaksi hevosellesi parkkipaikka kiinnityskoukkuineen ja heinätukkoineen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen sinullekin. Jokos mikaelilla on keppis? Syksyllä tulee taas siitäkin uusi kurssi. Hyvä idea tuo keppis-parkki. Täytyypäv vihjata torivalvojalle.

   Poista
 6. No mutta. Onnea uudelle hevoselle ja menestystä kepparikilpailuhin!

  VastaaPoista
 7. Aattelepas, mikä uusi aluevaltaus odottaa. Heh, heh!

  VastaaPoista