perjantai 15. kesäkuuta 2012

Jatkuu ...

Kirppikseltä löytynyeen vanhan matkalaukun uusi elämä, a la Eija!

Viulukotelon uusi elämä, a la Eija! Tuttu kotelo - ilman viulua! Jälkikasvun muuttaessa saapasmaahan, viulu jäi tänne Keuruulle. Koska viulu tykkää siitä, että sillä soitetaan, annoin sen kansalaisopiston musiikkipiirin käyttöön. Viulu 'katosi',jälkikasvun nimmarilla varustetun  kotelon löysi Eija. Onneksi kotelo jatkaa 'kaunista elämää' hänen korukotelonaan. Toivottavasti viulu soi edelleen - jossain.

Vanhan ompelukoneen suojan uusi elämä - nauhojen suojana, a la Eija. (Konehan näkyi edellisen postauksen eka kuvassa, siinä rappusilla.)

Eijalta löytyy kaikkea: esim. kangas-, rompe-, heinäseiväs- ja patjanrunkokasoja. Kirppiksiltä tai mistä vaan haalittuja. Koskaanhan ei tiedä, milloin inspis iskee, ja silloin täytyy olla, mistä ottaa. Jatkuu...

***
Tänään pääsen (taas) ihailemaan hänen  puutarhaansa, josta olen aikaisemminkin postaillut. Tehnyt mm Soilen mustasukkaiseksi!

6 kommenttia:

 1. Onpa ideoita! Mulla on yksi ystävä, jolla on myös mielikuvitusta tehdä vaikka mistä mitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! Jokainenhan voi ostaa kaupasta jotain haluamaansa, mutta että osaa itse tuunata vanhasta 'uutta', se on minusta ihailtava taito.

   Poista
 2. Ihana tuo viulukotelo;kyllä Eija sitten onkin idearikas:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viulukotelo toi mieleeni ne ajat, kun sisällä ollut viulu vielä soi meillä! Onneksi kotelon löysi just Eija.

   Poista
 3. Jospa se viulukin vielä löytyisi.
  Tuo puutarha on tosi hieno. Liekö heidän tillissään kirvoja; meillä nimittäin on ja saattaapi olla aika vaikea torjua. Nokkosvettä olen jo kokeillut, saa nähdä onko apua.
  -seija-

  VastaaPoista
 4. Olen kyllä kysellyt viulun perään, mutta tuloksetta! Täytyypä kysyä tuota kirvahommaa. Leppäkerttu siellä ahmi jotain. Jos jostain löydät noita luonnon omia ahmijoita, kiikuta tillipenkkiin. Mäntysuopavesi ei taida käydä, jos haluat tilliä itse syödä.

  VastaaPoista