perjantai 1. kesäkuuta 2012

Ciao

Tààllà ollaan, nettipisteessà katsomassa spostia ja blogia! Kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommetoineille.

Minà voin oikein hyvin, verrattua Emilia-Romagnan ihmisiin. Siellà maanjàristykset sen kun vain jatkuvat. Tàhàn mennessà yli 1000 jàristystà, yli 200 000 nukkuu teltoissa tai ulkona, 23 kuollutta, satoja haavoittuneita ja koko elinkeino (maatalous) aivan polvillaan. Minun òtòkkàpistokset ovat kovin pientà.

Sàà alkaa olla kesàinen, maustettuna sade- ja ukkoskuuroilla. Toissa pàivànà tuli herneen kokoisia rakeita!

Olen alkanut pikku hiljaa haalia asioita, mità pakkaan mukaan koto-Suomeen. Vielà viikko, ja sitten Norwegian vie kohti kieloja!

Kaikille mukavaa kesàkuuta.
Lissu

16 kommenttia:

 1. Onneksi omalla alueellasi ei noita järistyksiä ollut ja kaikki hyvin sinulla. Ikävää kun maa järisee noin ja tekee paljon tuhoa.
  Mukavaa viimeistä viikkoa vuoristokylässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovin murhellinen tilanne Emilia-Romagnassa on - edelleen. Kiitos toivotuksesta, vaikka sen luenkin nyt täältä koti-Somesta käsin.

   Poista
 2. Hyvä että olet kunnossa, eikä teilläpäin ole tullut ongelmia järistyksistä. Saas nähdä kauanko niitä nyt tulee jos se laattojen yhtymäkohta kerta on aktivoitunut kunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti asiaa järistyksistä oli saapasmaan telkussa ja lehdissä, ja ennustusten mukaan laattojen yhtymäkohta tosiaan kurpuilee ja ennustaa järistysten jatkuvan ja jatkuvan. Sardinian maaperä taitaa olla rauhallinen, vai onko?

   Poista
 3. Kuule, jos saa toivoa niin tuotko tullessasi pussillisen vuonakaalin siemeniä? en muista italialaista nimeä. valeriana tms? olen ettinyt siemiä muttei ole osunut silmään.

  löysin sinulta saatuja villirucolan siemeniä, ne pitää muistaa laittaa maahan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai vuonankaalia hän halajaa. Posti tuo ensi viikolla. Laitapa rucolat maahan. Toivottavasti kaaliperhoset eivät niitä keksi.

   Poista
 4. Hyvä kuulla että olet turvassa.

  VastaaPoista
 5. Onneksi olet kunnossa. Usko tai älä, me lennetään sinivalkoisin siivin....ja monta hymiötä perään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin lentäisin sinivalkoisella, jos eivät hinnoittelisi itseään ulos! Norjalainen on erittäin hyvä vaihtoehto. Kohta kait sitten nähdään...

   Poista
 6. Tervetuloa takaisin.
  Kielot ovat sopivasti kukkimaisillaan.
  -seija-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan saan Kaunottaren katsastettua lähden kieloja hakemaan. Äsken hain vähän sireenejä ja kosta lähden hakemaan luonnon kukkia. Ihanaa....

   Poista
 7. Mää laitoin sulle sähköpostia, jos vaikka joskus pääset lukemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opas-Lissu on sinua jo lähestynytkin! Hyviä matkasuunnitelmia vain.

   Poista