torstai 26. tammikuuta 2012

Höh!

Keuruun revontulet eilen illalla. Eivät pohjoisen taivaalla, vaan vastarannalla olevat katuvalojen tulet käsien täristessä kipakassa pakkasessa. Varsinaisesti yritin kuvata revontulten puutteessa kuun sirppiä, mutta niitäkin onnistuin saamaan kolme samaan kuvaan. Taitavaa, vai mitä!

Sukkia ja härpäkkeitä (kämmenselän lämmittimiä) on nyt syntynyt tiiviiseen tahtiin, sillä kädet eivät voi rauhassa seurata Suomen tämän hetken jännitysnäytelmää. Siis presidentin puolison valintaa!!!

Pitää varmaan hieman jäähdytellä. Tämä jäätävän kaunis koriste löytyi eilen kirjastoreissulla jostain puutarha-alan lehdestä. Ajattelin kokeilla, nyt kun pakkanen vain kiristyy. On myös aika ottaa parveke hyötykäyttöön ja sulattaa varsinainen pakastin. Toivottavasti Keuruun hiihdot kuitenkin pystytään järjestämään, vaikken itse kisoihin aiokaan mennä.

12 kommenttia:

 1. Tuota sinun energiaasi ihastelen, hieman tännekin tarvittaisiin... Tuli taas mieleen, että nyt jos koskaan tänä vuonnao pettelen neulomaan sukat.

  Hienolta näyttää kaikki kuun sirppisi.

  VastaaPoista
 2. Kuvausasiaan, onnistuit eri tavalla!

  sulla on aikamoinen sukkatehdas siellä.

  VastaaPoista
 3. Pikkujutut: Minusta taas tuntuu, etten saa mitään aikaan!!! Sukkakoulu himmelikoulun kera! Sirppi oli muuten livenä upean näköinen.

  Irmastiina: Olisi muuten jännä tietää, kuinka monet sukat olen elämäni varrella tikuttanut!

  Soile: Daideellinenhan tuo kuva on. Oisko siellä sukkatarvetta? laitapa tietoa spostiin.

  VastaaPoista
 4. Sukkaa pukkaa täälläkin, ei vaan noin tiuhaa tahtia!
  Mulla ei olis katuvalojakaan riesana, jos ja kun taivaalle tihrustaa. Tulee kyllä vahdattua. Ehkä paremminkin tänään upeita teeriparvia, jotka pyrähtelevät puiden latvustoissa, samoin riekkoja pellolla pajupuskissa. Jäniksille ostin heinää ja sirottelin niiden polkujen laitamille. Kaikki tarttee ruokaa, sillä pakkasia on ollut aina -28 asti ja himppu ylikin.

  VastaaPoista
 5. Aimarii: Sinulla on kuitenkin hieman etua asuinpaikkasi suhteen, jos haluaa revontulia livenä ihailla. Ja voi noita sinun eläin-puuhiasi. Niissä olen hengessä mukana, täällä lämpimässä, neljän seinän sisällä!!!

  VastaaPoista
 6. Oletpas ollut ahkera kutoja !Minulla on ne siniset härpäkkeet,jotka voitin blogistasi ja tänä talvena niitä onkin tullut käytettyä:)

  VastaaPoista
 7. Hyväntuulinen postaus,
  jos tuo revontulten kuvaus ei nyt niin putkeen mennyt, niin sukat, wow ja kiva tuo jäädytysidea. Nyt olisi sopivat pakkaset lautasjäädytyksille:)

  VastaaPoista
 8. Yaelian: Tykkään heilutella puikkoja ja virkkuukoukkua. Sitä paitsi noita lankoja pitäisi saada vähän vähemmäksi. Hienoa, että härpäkkeet ovat käytössä.

  Rva Kameleontti: Kiitos! Tuo jäädytysidea on ihan kokeilemisen arvoinen.

  VastaaPoista
 9. Niin, taitaa olla tosiaan puolisovaali. Minä menen huomenna konsulaattiin äänestämään miestä.

  VastaaPoista
 10. Allu: Minä valitsin miehen jo eilen.

  VastaaPoista
 11. Minunkin tekisi mieli tikutella uusia sukkia, mutta hemmetti kun langat on niin kalliita. Juuri ihasteli nättiä raitalankaa kaupassa, mutta yhden kerän hinta oli melkein 8e. :(

  VastaaPoista