lauantai 1. lokakuuta 2011

Postia lähdössä..

... Sealle. Sinun nimesi Onnetar (naapurini) nosti seitsemäntoista nimen joukosta. Sinulle lähtee toivomiasi sieniä.
Jo ennen arpomista olin päättänyt lähettää postia myös seuraaville, mikäli Onnetar ei heitä suosisi:
- KaisuT:lle, serkulleni, Eino-enoni yhdelle nyt jo 118:sta jälkikasvusta, uusimman lapsenlapsen mummolle, sieniä turhaan etsineelle jne
- Minnalle hyppySSuojan, jotta hän voisi kokeilla suojaa vaikka sitten hyppien
- ja viimeisimmälle arpajaisiin kirjautuneelle, eli Ruiskaunokille. Hän saa vaihtohärpäkkeet.
Joten, onnea vaan kaikille neljälle. Laittakaa nyt pikapikaa (viimeistään huomenna sunnuntaina) spostiini VIIMEISIN osoitteenne, jotta Itella-poika/tyttö osaisi luoksenne.

Eilen jo hetken leikin kesää, olihan mittarissa +20. Mutta tänä aamuna säiden haltia palautti maan pinnalle, syksyyn. Parvekkeella on just nyt enää +9. Siis ihan normaali lukema lokakuun alkuun. Muistan vuoden, jolloin pysyvä lumi Keurusseudulle tuli  10.10., Aleksis Kiven päivänä. Toisaalta muistan, kuinka vielä eräänä uudenvuodenaattona maa oli aivan lumeton. Mitenkähän tänä vuonna? Joka tapauksessa, minä lentelen tiistaina saapasmaan pikku kesään, joksi siellä lokakuuta kutsutaan. Työt (oliivinpoiminta!) alkaa marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Takaisin Suomeen tulen - joskus. Sitten kun vuoristomajalla alkaa olla liian kylmää!!! Blogi jää nyt tauolle, kunnes saan saapasmaan yhteydet toimimaan. JOTEN kaikille mukavaa alkanutta lokakuuta.

12 kommenttia:

 1. Turvallista matkaa!
  Meillä satelee vettä, joten josko olisi teillä suotuisammat ilmat.
  Kuulemisiin.
  pikkujutut, joka ei saa kommentoitua tilinsä kautta, josko näin onnistuisi.

  VastaaPoista
 2. Johan olikin ihanaa tulla lukemaan tätä tämän aamun postausta! Kiitos, kiitos, kiitos!!! <3

  Nyt saan sitten vapaa-ajan härpäkkeetkin, kun tosiaan kädet töissä likaantuvat sitä tahtia, etten halua työhärpäkkeitäni muualla pitää. Olen tämän toimintavuoden 2-5 vuotiaiden ryhmässä, ja nuhaneniä riittää. :D

  Iloista lentoa muiden muuttolintujen perässä etelänmaille! - Iloa ja aurinkoa päiviisi!

  VastaaPoista
 3. Hyvää matkaa.
  Postauksia ootellen.
  -seija-

  VastaaPoista
 4. Onnea voittajille! Puhuin juuri aamulla Skypellä poikani+kihlattunsa kanssa,ja sanoivatkin,että eilen oli tosi lämmintä:)
  Hyvää matkaa vuoristokylään Lissu! Toivottavasti yhteydet siellä toimivat paremmin tällä kertaa.

  VastaaPoista
 5. Onnea voittajille! Hyvää reissua ja terveyttä!

  VastaaPoista
 6. Yes! Ihanaa, sieniä, tuskin maltan odottaa! :) Pistän sulle sähköpostia samantein. :)

  VastaaPoista
 7. Oikein ihanaa pikkukesän jatkoa sinulle!Ja voi miten odotan ensi kesää...jospa tapaisimme taas?!
  Lämpimin terveisin
  maria

  VastaaPoista
 8. Kaikille yhteisesti KIITOS toivotuksista. Täällä pakkailu ja punnitseminen on kiivaimmillaan. Välissä pestään pyykkiä ja luututaan lattioita. On sitten taas mukava palata puhtaaseen kotiin. Sitten joskus!

  VastaaPoista
 9. Hei hei muuttolintu! Hyvää matkaa saapasmaahan. Me jäämme odottelemaan lunta. Pieni kun haluaisi jo pulkkamäkeen. Minä en ihan vielä

  VastaaPoista
 10. Voi kiitos Sinulle tulevasta ylläristä, serkkuseni :) Odotan innolla postia. Toivon, että saat yhteydet siellä pian toimimaan, tämä uudelleen lämmitetty sukulaisuus on ollu NIIN ihana! Toivon Sinulle myös lämpimiä säitä ja kaikkea hyvää sinne etelänmaille.
  Ps. Kävin eilen oikein suurennuslasin kanssa erästä metsäsaareketta läpi, luuraisiko siellä vaikka edes yksi pieni suppilovahvero. Ei, ei mitään, yksi kynnenkokoinen kantarelli kyllä oli, keskellä polkua, jota olen kulkenut varmaan 10 vuotta ja koskaan aiemmin siinä ei ole ollut mitään...Eli toivossa elän, jos vaikka ensi kesänä olisi enemmän.

  VastaaPoista