perjantai 12. helmikuuta 2010

Arvontalaukku ...

... làhtee Ouluun! Eikà oikeastaan ihme, sillà kahdestakymmenenstà kommentoijasta peràti KUUSI oli tàllà kertaa Oulun seudulta. Aktiivista sakkia. Ai, etteikò voittajan nimi này tàstà ESIlaukusta, siis harjoituskappaleesta. Se jàà minulle, mutta seuraava, parannettu kappale làhtee .. ... satu.p:lle. Onneksi olkoon. Laittaisin jo tàmàn harjoituskappaleen, mutta siinà sisàtasku on muutaman millin vinossa ja olkainten tikkausten langoissa on eri kiiltoista mustaa, kun aloituslanka loppui kesken kaiken. Eikàhàn kakkoslaatua voi sinulle laittaa. Eihàn!! Haluatko jomman kumman noista napeista, vai teenkò jonkin muun vàrisen? Vai teenkò sinulle laukun vàreihin sopivan avaimenperàn? Laitapa spostiin toiveita.
Haluan làhettà lohdutuspalkintoina Tanjukselle ja ColibriDreamsille avaimenperàt. Joko kuvassa olevat tai sitten teidàn vàritoivomusten mukaiset. Tai jos haluatte tuommoiset ylàkuvan napit, kertokaa vàritoiveenne. Laittakaa etanaosoitteet ja toiveet spostiini.
Kaikki kommentoijille oikein mukavaa YST°V°NP°IV°° (siis ystàvànpàivàà, tàssà làppàrissà ei ole suomalaisia aakkosia, joten tuo pylpyrà on ison à:n kohdalla, siis - no olkoon!)
***
Nyt ne sitten alkaa, ne isot kisat, joissa Suomikin saa kuulemma 12 mitalia!!! Mitàs luulette, miten kày?
Toinen mielenkiintoinen kisa alkoi jo eilen, RALLIN MM-kisat. Minun blogiani seuranneet arvaavat varmaan, miksi kiinnostukseni on siirtynyt formuloista rallin maailmaan. Toisaalta ei kiinnostus ole siirtynyt, vaan lisààntynyt, sillà totta kai seuraan myòs formulaa. Tietysti yhteinen tekijà on KIMI!!! Ettà tàllainen luontoihminen tààllà!!! Isàni inhosi molempaa moottoriurheilulajia, mutta istuu varmaan tiiviisti pilvien telkkarin ààressà Calgaryn tapahtumia seuraillen.
Edit
En minà taida kovin perillà noista olympilaisista olla, kun laitan ne tapahtuvaksi tuhansia kilometrià oikeasta paikasta, siis VANCOUVER, ei Galgary. Onneksi sentààn oikeassa maassa olen ollut.

12 kommenttia:

 1. Onnea Sadulle,saa upean laukun sinulta!
  Isot ystävänpäiväterveiset täältäpäin,Lissu!

  VastaaPoista
 2. Piditpä jännityksessä tuolla alkutekstissä. Mutta hyvä, sukuun tuli palkinto! Oikein hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 3. No johan kävi kerrankin tuuri mulla. Kiva ja kiitos. Tuo punanen nappi on oikein hyvä ja mun makkuun. Tietysti mustaharmaakin olisi ihan kiva.
  Ei se haittaa, jos on muutama kauneusvirhe kassissa.

  VastaaPoista
 4. Onnea voittajille! Osallistuinkohan minä..? ;-)

  VastaaPoista
 5. Yaelian: Jaksat iloita toisten arpaonnesta. Hienoa. Làmpòiset ystàvànpàivàterveiset sinulle.

  Pikkusisko: Voihan se Isompi Sisko antaa sinun kanniskella joskus sità arpakassia. Mukavaa ystàvànpàivàà koko suvulle.

  Satu.p: Ensi viikolla posti kulkee...

  Linnea: Yaelianin tavoin sinàkin jaksat iloita toisten onnesta. Kyllà sinun nimesi arpalappujen joukossa oli. Toivossa on hyvà elàà...

  VastaaPoista
 6. Onnekas Satu, kaunis on laukku. Ja nuo sinun napit, kauniita nekin. Vielä ei ole löytynyt rinkuloita..kärsin.

  VastaaPoista
 7. Pikkujutut: Laitan sittenkin tuon 'harjoituskappaleen' Satulle, sillà enhàn minàkààn enàà 'pintanaarmuton' itsekààn ole. Eipàhàn ole laukku tehdastekoisen virheetòn! Laitapa rinkulat kesàn ostoslistalle... Mukavaa ystàvànpàivàà koko sakille!

  VastaaPoista
 8. Onnea voittajille! onpa hyvännäköinen kassi.
  Ja hyvää ystävänpäivää sinulle ja muillekin.
  Kisoja pitää ruveta tiettykin katsomaan.

  VastaaPoista
 9. Aimarii: Toinen kassi valmistui tànààn. Pitkà on vielà matka 12 mitaliin! Mukavaa ystàvànpàivàn iltaa sinulle.

  VastaaPoista
 10. Hienoja nappeja! Saa väri-iloitella oikein olan
  takaa. Heti kun vähän pitää tietokonetaukoa menee meheviä arpajaisia sivusuun :o)

  VastaaPoista
 11. Merruli: Minà kyllà odottelin sinunkin nimeàsi kommentoijien joukkoon... Seuraavalla kerralla. Tulossa on 1-vuotisjuhlat! Vihjeeksi jo nyt.

  Satu: Kiitos samoin sinulle, Satu.

  VastaaPoista