lauantai 30. tammikuuta 2010

Ajan patinoimaa

Hiukseni kaipasivat osaavien kàsien raivaussaksia, joten tuttuun kampaamoon (Hius Duo Keuruuntiellà). Siellà oli minua varten jo laitettu esille uusimmat sisustuslehdet - ja Iltalehti. No, Iltalehti meni nopealla selauksella. Ei mitààn uutta auringon alla. Sitten pààsin kàsiksi muuhun tarjontaan. Kampaajan kanssa kàsiteltiin yksi ja toinen sivu. Ollaan molemmat kiinnostuneita monista samoista asioista. Yhtàkkià hàn muisti ostaneensa aamulla uuden kirjan. Se piti minunkin nàhdà. Ajan patinaa.
Tàmàn sivun kohdalla kerroin hànestà. Onkohan hànellà jo tàmà kirja? Kun sitten lattialla oli kunnioitettava kasa harmaita hiuksia, menin kirjakauppaan kyselemààn ko kirjaa. Loppu. Tilataan. Tulee ensi viikon alussa. Kotona sposti sitten mainosti Unelmakerhon tarjouksena SAMAA kirjaa puoleen hintaan. Voihan pònttò. Tilausta ei kuulemma enàà voi perua. Tilausnopeudesta saan nyt maksaa. Ei silti, kirja on kyllà markkinahintansa vààrti.
***
Hopean hoidosta sain oikein asiantuntijan ohjeita. Kiitos, kiitos. Samoilla ohjeilla voin sitten hoidella aikanaan sità heiltà saamaansa pukinkontin keskiaikaista solkea. Siis keskiajan mallista solkea.
***
Huomenna puksuttelen (vai miten se nykyjuna ààntelee?) kohti Oulua. Siellà odottelee mm eràs pitkàtukka, 3 v ja viikko. Tiistai-iltana pààsen katselemaan villan kehruulaisia. Kotiin palailen loppuviikosta, joten kaikille blogistanian ystàville oikein mukavia pàivià.

16 kommenttia:

  1. Harmi kun sitä kirjakaupan tilausta ei voi perua! Mutta kiva kuitenkin,että saat sen kirjan:-)
    Ja loistavaa,että hopean puhdistamiseenkin löytyi mainiot ohjeet:-)
    Mukavaa Oulun matkaa ja helmikuun alkua.

    VastaaPoista
  2. Pukki toi minulle tuon patina-kirjan ja se on ihana! leppoisaa matkaa kohti Oulua. Varaudu viimaan!

    VastaaPoista
  3. Patinaa ja retkeilya - mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  4. Oi, en ole nähnyt tuota. Täytynee korjata asia pikapuoliin. Kiitos vinkistä! Ja hyvää ja mukavaa matkaa tänne pohjoiseen!

    VastaaPoista
  5. Tuo kirjahan häätyy hommata. Mukavaa matkaa, muista ottaa villahousut, täällä käy kova vinkka!

    VastaaPoista
  6. Ajattele positiivisesti: tuet paikallista kirjakauppiasta :).

    Oikein mukavaa matkaa!

    VastaaPoista
  7. Patina on jo kirjan nimenäkin oikein mukava, tulee hyvä ja lämmin olo, sellainen arvostava :)

    Mukavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  8. Yaelian: Joskus nopeus kostautuu, mutta kirja on hintansa arvoinen. Hyvàà kuun vaihdetta sinullekin.

    Outi: Pukki osasi valiat hyvàn kirjan. Yritàn varautua viimaan.

    BLOGitse: Hyvàà viikonloppua sinnekin.

    Pikkusiski: Kirja on niin sinun oloisesi. Ihan kuin sinà olisit sen tehnyt.

    Satu.p: Kerrospukeutuminen on tullut tànà talvena tutuksi.

    Pikkujutut: Eivàt kauppiaat olisi vararikkoon joutuneet. Ovat Keuruun yksi parhaiten menestyneistà yrityksistà. Heidàn viimeisin valtaus on kylàn posti.

    Himalainen: Patina on hieno sana ajan kulumiselle. Mukavaa viikkoa sinullekin.

    VastaaPoista
  9. Minuakin alkoi kiinnostaa tuo Ajan patinaa. Täytyy tutustua tarkemmin.
    Mukavaa Oulun reissua. Villankehruuta! Vautsi.

    VastaaPoista
  10. Aimarii: Kirja vie mennessààn. Tunnin pààstà làhden tassuttelemaan asemalle. Ulkona satelee hiljalleen lunta ja pakkanenkin on siedettàvà. Itse en osaa muuta kuin katsoa ja ihailla, kun taitajat kehrààvàt. Se riittàà minulle.

    VastaaPoista
  11. Tuo kirja on ollut kirjaston varauslistallani jo jonkin aikaa. Selaisin sitä kaupassa ja tykkäsin. Mukavaa Oulunlomaa!

    VastaaPoista
  12. Minä tässä taas :-)
    Jätin sinulle blogiini viestin.

    VastaaPoista
  13. Linnea: Mukavan Oulun-matkan jàlkeen kotona. Huomenna haen kirjan heti aamulla. Kiitos haasteesta. Vastaan siihen mielellàni. Teillà oli varmaan upea hààmatka Toscanaan. Tervetuloa myòs Pohjois-Lazioon!

    VastaaPoista
  14. Kirjojen hinnoissa on hurjia eroja. Mutta pääasia, että saat kirjan ennenkuin koko painos loppuu.
    Minä säästin parturikäynnillä juuri yhden naistenlehden hinnan, kun sain luettua aikomani lehden ja laihaksi sisällön havaitsin. Lyheni malli puolipolkasta poikatukkaan ja väri vaihtui punaruskeasta blondiksi -on aika keväinen olo (ja oppilailla mitä ihmetellä, kommentteja on riittänyt)

    VastaaPoista
  15. Merruli: Suomenkieliset kirjat ovat yleensà ottaen arvokkaita, pienestà levikistà johtuen. Toisaalta, mieluisasta kirjasta olen valmis maksamaan. Minun parturini on lahjoittanut minulle kasoittain vanhoja, ihania lehtià. Veisivàt kuulemma muuten roskiin. 'Hihii, meijàn ope on blondi!!!' Muksut tykkàà vaihtelusta, hekin. Ja he kyllà huomaavat pienenkin muutoksen, satikka sitten hiusten uuden vàrin. Iloa kevààseesi.

    VastaaPoista
  16. It is the best time to make some plans for the long run and it's time to be happy. I've learn this submit and if I may just I desire to counsel you some attention-grabbing issues or
    tips. Perhaps you could write next articles regarding this
    article. I desire to read even more things about it!


    Have a look at my page ... jackpot 6000

    VastaaPoista