perjantai 6. marraskuuta 2009

Kàrsivàllisyyttà

Ei tàssà maassa auta hoppuilu. Ei niiihhh! Bittitohtori on kyllà tutkinut potilaan ja todennut, ettà uusiksi menee. Siis kone pitàà formatoida uudelleen jne jne. Kaiken piti olla kunnossa alkuviikosta, mutta en kyllà yhtààn tiedà minkà viikon alussa!!! Jos jollain on vaikea odotella kàrsivàllisesti, tànne vain. Tààllà SE koulu toimii erinomaisesti! Sen sijaan nyt on parempi olla ihan hiljaa siità, ettà on suomalainen. Tuo koulujen krusifiksihomma paisuu kun pullataikina, ja kaikki on suomalaisen syytà! Eivàt kyllà mene historiassaan tarpeeksi pitkàlle ja pohdi, milloin krusifiksi tuli katolisten symboliksi ja ketkà Jeesuksen ristiinnaulitsivat! Kimi saatiin sitten potkittua pois. Paras kuski - huonoin auto!!! Tààllà urheilulehdessà Kimi avasi vihdoin sanaisen arkkunsa ja kertoi, ettà hàn tiesi kohtalonsa heti, kun tallin uusin ja suurin sponsori muutui espanjalaiseksi. Jutun otsikko oli jo kuvaava: Jàinen tunnelma varikolla. Kun toimittaja kysyi Kimiltà, millaiset bileet tallin kanssa jàrjestetààn, hàn totesi 'Ei tule bileità. Ei ole mitààn syytà juhlia.' Mutta ettà Alonsoa kehutaan, vaikkei hàn ole pààssyt kymmenen parhaan joukkoon ja vaikka hàn voitti viimeisen maailmanmestaruutensa kepulikonstein ja tallikaverinsa ja toisten ajajien hengen uhalla. Samoin Massan korvaajaa Fisichellaa kehutaan, vaikka kaveri on pitànyt peràà làhes kaikissa kilpailuissa. Ensi vuosi tulee olemaan todella mielenkiintoinen!!!! Tsemppià Kimi, ajatpa sitten missà tahansa. Tai vaikka pidàt sen sapattivuoden, jota olet myòs vilautellut. Ilimoja pààllà on pidellyt siihen malliin, ettà lihakset kaipaa kipeasti AVANTOON!!! Lentolippu on varattu. Jo itsenàisyyspàivànà liottelen jàmàhtàneità hartioita Keuruulla. Ihmiset jaksaa tààllà ihmetellà. SUOMEEN??? AVANTOON??? Eikòs siellà ole kylmà? On kyllà, mutta ei asuntojen sisàllà. Ja avanto on parasta lààkettà minun vaivoihini. Tààllà alkuasukkaat uskovat kaikenmaailman pillereihin. Joka vaivaan on jotain. Kotien lààkekaapit pullistelee. Mutta maan suurin tàmàn hetkinen terveyshuoli on influenssa H1N1, eli possutauti!!! Istun nyt tààllà naapurikylàn nettikahvilassa. On toripàivà, mutta koska on sateen uhkaa, pitsiliinoja ei ollut kaupan. Hòh! No menen sitten aamukahville. Hyvàà viikonloppua kaikillen.

7 kommenttia:

  1. Jospa niitä avantoja olisi sitten itsepäisyyspäivän jälkeen. vielä näyttää hieman huonolle sen suhteen.

    kimiin en ota kantaa :D

    VastaaPoista
  2. Ja jos tarvitset viela lisaa karsivallisyytta, tervetuloa tanne :).

    Pillereita on taallakin, vaivaan kun vaivaan ja ei taalla possuflunssaa ole kun kukaan ei myonna etta edes kipea olisi..

    Hyisia kylpyja Suomessa !

    VastaaPoista
  3. Ai olet kohta jo Suomeen takaisin menossa! Kuvittelin,että vietät tuolla lämpimämmässä paikassa koko talven..Voi sitä kone parkaa,toivottavasti saa bittitohtori sen pian laitettua eheäksi. Tuo miksi se krusifiksihomma on suomalaisten syytä,jäi kyllä vähän hämäräksi....
    Hyviä viikonloppuja Saapasmaahan!

    VastaaPoista
  4. No höh sille bittitohtorille! Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Olen kanssasi samaa mieltä, että avanto-uinti tekee hyvää. Avantoja ei tosin vielä ole, mutta vesi on sopivasti kylmennyt. Saapa nähdä uskaltaako possuflunssa minuun iskeä.
    Harmittaa kun unohdin antaa Ouluun menevän joulupukin apulaisen matkaan ne lahjuksesi ! Pitänee postittaa pukille, että vie ne sitten itse perille.
    -seija-

    VastaaPoista
  6. No sun harmi tietsikkasi kanssa. Ei kaita auta muu, kuin kärsivällisyys.
    Jos ei itsenäisyyspäivän aikaan vielä kunnon avantoja, niin hyisen kylmiä vedet ainakin on. Olen myös avantouimari. Pulahdan tavallisesti ilman saunaa.
    Krusifiksihommelia en aivan ymmärrä. Taidan kuulua niihin, jotka ajattelevat:maassa maan tavalla.
    Kimi tsemppaan. On ehdottomasti paras ja persoonallisin kuski.

    VastaaPoista
  7. Kaikille: JIPPIII!!! Istun oman koneen ààrellà. Vihdoinkin. Kirjoitan tuosta krusifiksi-jutusta heti seuraavaan postaukseen. Nyt vain siirtàmààn kamerasta kuvat koneelle.

    VastaaPoista