torstai 23. heinäkuuta 2009

Mita isot edella sita pienet perassa

Ei omena puusta kauas tipu. On aidin asennotkin tarttuneet pikku emantaan.

5 kommenttia:

  1. Tama kuva on mainio. Kuuluuko siihen puhekupliakin?

    VastaaPoista
  2. Aijai! :-D Tulee mieleen entinen mieskaverini joka poltti tupakkaa, toinen käsi lanteella ja kaukaisuuteen katsellen. Isoveikkahan oli silloin vielä pikkuveikkanen, iältään jotkut 4v. Kääri kassakuitin rullalle, pisti suuhunsa, käsi lanteelle ja katse kaukaisuuteen... siinä nuo kaksi sitten polttelivat illan hämärtyessä....

    Olemme lähdössä Kotkaan hautajaisiin torstaina, tuletko sitä ennen Keuruulle, tavattaisko?

    VastaaPoista
  3. Puhekuplista huolehti pienempi pikkuserkku! Isompi rutisti peloissaan avaruusoliotaan. Outoja elukoita. Olisivatko ihan avaruudesta? Navetassa pienempi taputteli pikkuvasikan turpaa, joka kiitokseksi lipaisi pikku katosta kielellaan. Ja pikkuinen nuolaisi sitten kattaan. Siinapa oiva maajussin alku!

    Maahiska: Keuruulla ollaan. Soittelen tanaan illan tullen.
    Usein mietin sita, mita kaikkea jalkelaiset matkivat niilta ihmisilta, joita ihailevat. Kerran juttelin yhden isan kanssa siita, etta heidan pikku eskarilaisensa kiroili mielestani hieman liikaa. Siihen isa: Voi saatana, mistahan se on oppinut? Ja oli ihan tosissaan.

    VastaaPoista
  4. Kiva kuva! :)

    Joskus on hauska seurata esim. ostoskeskusten käytävillä perheiden liikkumista. Usein saa huomata, että lasten kävelytyyli mukailee vanhempiensa kävelyä. - Valitettavan usein siellä näkee myös pulleroisten vanhempien mukana pulleroisia lapsia lyllertämässä. Ja useimmiten heidän kulkunsa suuntaa hampurilais- tai pizzapaikkaan.

    VastaaPoista
  5. Ruiskaunokki: Kiitos. Itsekin olin yllattynyt mainiosta tilannekuvasta. Lapset syovat sita, mita vanhemmatkin. Niin se on.

    VastaaPoista