tag:blogger.com,1999:blog-7507589393133199600.post5111306343988271722..comments2024-03-27T07:34:12.578+02:00Comments on Titityy: Kevät alkaa Matin päivästäLissuhttp://www.blogger.com/profile/05925687912529467279noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-7507589393133199600.post-28761345894543467082015-02-25T20:06:14.103+02:002015-02-25T20:06:14.103+02:00Tohtorilla on paljon ihailijoita, sarjan apteekkar...Tohtorilla on paljon ihailijoita, sarjan apteekkarin lisäksi!!! Tanskasta tulee paljon hyviä puutarhajuttuja.Lissuhttps://www.blogger.com/profile/05925687912529467279noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7507589393133199600.post-68598284127478474512015-02-25T20:05:05.546+02:002015-02-25T20:05:05.546+02:00Moi siskoseni! Huippu on! Tänään juteltiin kauppar...Moi siskoseni! Huippu on! Tänään juteltiin kauppareissulla kahvikupin ääressä, kuinka tohtori muistuttaa kovasti erästä meidän yhteistä tuttuamme, siis luonteeltaan! <br /><br />Minä en kestänyt jännitystä, vaan katsoin kaikkien loppujaksojenkin juonet! En kerro!!! Kiitos noista vihjeistä. Telkusta tulee loppujen lopuksi aika mukavasti katsomisen arvoista. Tykkään esim tuosta Ville Haapasalon nykyisestä sarjasta Kaukasuksen vuoristossa.Lissuhttps://www.blogger.com/profile/05925687912529467279noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7507589393133199600.post-51777813318450703602015-02-25T14:29:22.756+02:002015-02-25T14:29:22.756+02:00Doc Martin fani täälläkin. Ihan paras! Ja monen vu...Doc Martin fani täälläkin. Ihan paras! Ja monen vuoden lemppari on myös Tanskalainen maalaisjussi tai mikä sen nimi nyt milloinkin on. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7507589393133199600.post-59332212779585839522015-02-25T13:07:19.032+02:002015-02-25T13:07:19.032+02:00Doc Martin on huippu. Samoin "Erämaan armoill...Doc Martin on huippu. Samoin "Erämaan armoilla".<br />Jos "Vuosi pohjoiskalotilla" tulee joskus uusintana, katsokaapa.<br />Noissa molemmissa ohjelmissa seikkalee Lars Monsen, hyvä tyyppi.<br />-seija-Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7507589393133199600.post-43955787462134143422015-02-24T18:16:56.150+02:002015-02-24T18:16:56.150+02:00Äskenhän taas Doc Martin oli ihan oma itsensä. Jää...Äskenhän taas Doc Martin oli ihan oma itsensä. Jääköhän Lontoon homma syrjään?<br /><br />Tuo ohjeesi kuulostaa maukkaammalta kuin itse kokeilemani, sillä kananmuna maistui liikaa läpi, minun mielestäni.<br />Lissuhttps://www.blogger.com/profile/05925687912529467279noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7507589393133199600.post-42029411889665921572015-02-24T18:14:17.903+02:002015-02-24T18:14:17.903+02:00Tänään on koko päivän tullut silkkaa vettä!
Tykkä...Tänään on koko päivän tullut silkkaa vettä!<br /><br />Tykkään tehdä sapuskaa isompia annoksia kerralla, saa sitten luppoilla, eikä tartte tiskailla niin usein.<br /><br />Doc Martin itketti ja nauratti - taas äsken. Tuotapa ohjelmaa en olekaan noteerannut. kiitos vihjeestä.Lissuhttps://www.blogger.com/profile/05925687912529467279noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7507589393133199600.post-82892902670696116382015-02-24T18:11:17.121+02:002015-02-24T18:11:17.121+02:00Tänään sain vohveleita ja ne maistuivat oikein hyv...Tänään sain vohveleita ja ne maistuivat oikein hyviltä Nutellan kanssa.<br /><br />Maksaa täällä on onneksi saatavilla oikein hyvin. Tuo sinun ohjeesi kuulosti semmoiselta, että sitä pitää kokeilla. Maksaa ei tosiaankaan saa kypsentää liikaa, ettei siitä tule kengänpohjaa!Lissuhttps://www.blogger.com/profile/05925687912529467279noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7507589393133199600.post-11707435792696903552015-02-24T18:08:43.815+02:002015-02-24T18:08:43.815+02:00Doc Martin näkyy myös Yle Areenassa. En ole varma,...Doc Martin näkyy myös Yle Areenassa. En ole varma, näkyykö se siellä Germaniassa. Arki-iltaisin klo 17.10 Suomen aikaa. Saparomäen autokin on herttaisen näköinen, ja tuotteet herttaisen makoisia.Lissuhttps://www.blogger.com/profile/05925687912529467279noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7507589393133199600.post-57165351057353523932015-02-24T17:25:52.963+02:002015-02-24T17:25:52.963+02:00Mä tykkään kovasti Doc Martinista. Päivän paras he...Mä tykkään kovasti Doc Martinista. Päivän paras hetki kun töitten jälkeen keittää kupin kahvia ja istahtaa sohvalle kutouksen kanssa katsomaan sitä.<br /><br />(Mä oon tehny noita banaanipannareita 1:1, eli yks banaani ja yks muna yhdelle hengelle. Joskus lisään pikkusen jauhoja. Päälle kuusenkerkkäsiirappia ja mustikoita, hyvää on!)Hiljahttps://www.blogger.com/profile/15981368606027440038noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7507589393133199600.post-29828102294392980732015-02-24T10:44:47.405+02:002015-02-24T10:44:47.405+02:00Samaa tuntuu ilmojen haltian hommat olevan täälläk...Samaa tuntuu ilmojen haltian hommat olevan täälläkin. Lunta sataa, siis märkää lunta. Ei ole keväästä vielä tietoakaan.<br />Kun olet sapuskoiden kanssa aherrellut, niin nyt saat pitää luppoa ja nauttia avantouinti keikoista. <br />Olispa minullakin avanto!<br />Dr. Martinia en ole katsonut, mutta mies katsoo ootellessaan uutisia. Minun ainut ohjelmani tällä erää on seutata Lars Monsenin seikkailuja Erämaan armoilla. Se on vienyt mukanaan minut retkeilyyn höynähtäneen.<br />aimariihttps://www.blogger.com/profile/15762899653651229573noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7507589393133199600.post-25579119908511538442015-02-24T10:40:07.762+02:002015-02-24T10:40:07.762+02:00Heippa!
Tukholmaan tulee kevät viikon päästä, ihan...Heippa!<br />Tukholmaan tulee kevät viikon päästä, ihan normaaliin aikaan. <br />Pannareita en minä ole paistellut moneen kymmeneen vuoteen. Olen tehnyt ranskalaisia Crepeksiä. Niissä on se ero ettiäniissä on hyvin vähän vehnäjauhoja ja enempi kananmunaa verrattuna meidän lättyihin ja pannareihin. Crepekset ovat helpompi ja nopeampi pasitaakin. Sopii joskus diabeetikollekin nauttinnoksi.<br /><br />Maksaa ei Tukholmasta tahdo löytäää edes suurennuslasin kanssa. Kissalle ostaisin ensi sijaisesti vaikka oma maksaherkkuni resepti on seuraaavanlainen. Naudanmaksa suikaloidaan, punainen paprika suikaloidaan ja sipuli suikaloidaan. Paistetaan erikseen pannulla ja sitten sekoitetaan.. Suolaa laitetaan vasta siinä sekoitusvaiheessa ja maustetaan mustalla pippurilla. Maksaa ei saa paistaa kuin hetki, eikä suolata pannulla, sillä maksa kuivuu ja kovettuu. Maksasta on tultava mureaa, joten ne suikaleet paistuu ihan minuutissa tai silleen. Tämä sitten syödään keitetyn riisin kanssa. Minä syön sen täysjyvä bulgurin kera.<br /><br />Kevättä kohti!<br />Donna Roomassahttps://www.blogger.com/profile/03473650976734508913noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7507589393133199600.post-86492515313290718962015-02-24T10:38:29.835+02:002015-02-24T10:38:29.835+02:00Tohtori Martin on mulle tuntematon, pitääpä katsoa...Tohtori Martin on mulle tuntematon, pitääpä katsoa tvkaistasta. Saparomäki on niiiiin herttainen nimi♥Alluhttps://www.blogger.com/profile/05263861211089180903noreply@blogger.com