Sateisten päivien aikana on aika tutkia viimeisimpiä aarteita. Tässä tuliaisina pussillinen aitoja mustapippureita Kambodzasta. Kävin äsken La Plantationin sivuilla, ja kylläpä oli paljon mielenkiintoista antia. Suosittelen kaikille hyvän ruoan ystäville. Tänään aion kokata saapasmaalaisten arkiherkkua cacio e pepe! Siihen käytän näitä aitoja pippureita ja ...
... ja saapasmaasta tuomaani pecorino-juustoa (Ecofattorie Sabine).
Seuraavaksi palanpainikkeeksi sabinilaisia muraaleja Selcin kunnasta.
Lisää kuvia löytyy goolesta Selci murales.
Pitääpä testata tuota cacio e pepeä, perusreseptit ovat yleensä parhaita.
VastaaPoistaPidän paljon maustepippurista, joka ei edes ole pippuri, sopii hyvin perunamuussin päälle.
Kasvihuoneeseen eksyi pari chiliä, vaikka en kovin voimakkaista mausteista välitä, mutta ovat kasvina niin kiinnostavia, että pitää aina kokeilla.
Käyn katsomassa nuo suosittelemasi sivut vähän paremmalla ajalla.
helena
Nytpä minäkin opin uutta pippurin käytöstä: muussin päälle!
PoistaMinä tykkään chilistä, kohtuudella.
Muraalit on kauniita ja näyttäviä, kun taitajat ovat olleet asialla.
VastaaPoistaHuomasin eilen, että Keuruullakin on uusia 'muraaleja'. Täytyypä käydä kuvaamassa.
PoistaHuomasin eilen, että Keuruullakin on uusia 'muraaleja'. Täytyypä käydä kuvaamassa.
Poista